Old School Rider Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Fara sa intru in prea multe detalii ,nu am vreun link anume catre vreo stire dar informatiile sunt sigure. Ieri noapte,pe podul de la Narcisa din Bacau ,pe care se merge doar pe 2 benzi pentru ca este in reconstructie,unul cu un jeep a intrat pe contrasens si a lovit in plin un motociclist-motociclistul in coma. Tot ieri sau alaltaieri,"Nea Nelu" ,ce si-a dorit toata viata motocicleta (60 de ani),si-a cumparat-o in sfarsit la pensie si a fost spulberat de autoturism ce i-a taiat calea,mai multe detalii nu stiu.Nea Nelu s-a stins din viata la spital. Sa ii fine tarana usoara si suntem alaturi de colegul nostru din Bacau care inca se afla in coma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 doamne fereste.... au inebunit conservariiiiii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Bai nu stiu, da pe mine evenimente ca astea ma enerveaza la maxim... Sa mori din cauza altuia, sa iti vezi de treaba ta si altul sa te snopeasca...Am si A-ul, dar deocamdata sunt conservar, dar intotdeauna cand vad un motociclist, il las sa mearga si sunt foarte atent. Pana ce nu invatam romanii sa fim mai uniti nu vom face nimic. Sa se odihneasca in pace!! Si sper sa isi revina din coma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 prea multi pleaca dintre noi asa pur si simplu doar ca se dadeau pe 2 roti ! pacat . iar netrebnicii ai scapa fara o zi de puscarie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 (editat) Sa le fie tarana usoara! Nu vreau sa fiu un bulangiu insensibil da' cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa stie bine care-s riscurile cand se apuca de 2 roti. Eu m-am impacat repede cu asta, chish pe ea de moarte, vreau sa ma bucur de viata cat pot fara sa-mi fie teama ... iar cand s-o sfarsi sa bem cu barda-n mana calare pe un chopper in Valhalla Editat August 9, 2013 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Problema e ca acum de cand au inversat circulatia la Narcisa nu mai e nicio semnalizare ca se circula pe 2 benzi in 2 sensuri, daca nu esti de-al casei habar n-ai, nu te anunta absolut nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Bai nu stiu, da pe mine evenimente ca astea ma enerveaza la maxim... Sa mori din cauza altuia, sa iti vezi de treaba ta si altul sa te snopeasca...Am si A-ul, dar deocamdata sunt conservar, dar intotdeauna cand vad un motociclist, il las sa mearga si sunt foarte atent. Pana ce nu invatam romanii sa fim mai uniti nu vom face nimic. Sa se odihneasca in pace!! Si sper sa isi revina din coma! Asta da vorba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Pana acum Bacaul a fost sub radar la accidente moto dar acum a venit in forta, din pacate cu 2 in decurs de o saptamana. Sa ii fie tarana usoara lui Nea Nelu :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate