biancocelleste Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Repostez pentru a putea uploada imagini. Cum sa pun bordul la loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) da-l dreaq de bord, eu merg de 5 ani fara si n-am avut nicio problema. abia nu iti mai distrage atentia. dar trebuie oarecum sa te stapanesti, eu de regula ma orientez dupa masinile din jur, sa nu trec chiar glont pe langa ei, ci usurel asa. am avut o problema de paste anul trecut cand am plecat spre bucuresti, ca nu era nici tipenie de masina si treceam prin localitati pe dn1 cam sageata... Editat August 19, 2013 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Alt suport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwy Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 ce ai rupt,suportul de bord s-au bordul partea din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 eu cred ca se poate face ... mai grosolan asa dar daca isi face treaba e bine. poate reusesc sa-ti fac o vizita zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 eu ti-am mai spus tie cum se repara si in topicul celalalt. uite o schema buuuuna de tot ( majoritatea "mecanicilor depe forum" o folosesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 da-l dreaq de bord, eu merg de 5 ani fara si n-am avut nicio problema. abia nu iti mai distrage atentia. dar trebuie oarecum sa te stapanesti, eu de regula ma orientez dupa masinile din jur, sa nu trec chiar glont pe langa ei, ci usurel asa. am avut o problema de paste anul trecut cand am plecat spre bucuresti, ca nu era nici tipenie de masina si treceam prin localitati pe dn1 cam sageata... Eu vreau bord Alt suport? Nu prea sa gaseste doar suportul ce ai rupt,suportul de bord s-au bordul partea din spate. Suportul eu cred ca se poate face ... mai grosolan asa dar daca isi face treaba e bine. poate reusesc sa-ti fac o vizita zilele astea. Iar ma ameninti ) Eu te astept cu draga inima eu ti-am mai spus tie cum se repara si in topicul celalalt. uite o schema buuuuna de tot ( majoritatea "mecanicilor depe forum" o folosesc ) flowchart-Custom.jpg The duck-tape should do it, huh ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 suportul e din metal, nu? sudeaza-l. il demontezi de tot, il iei in brate si te duci cateva strazi mai incolo la userul zdriki (Florian). stiu ca era plecat din tara, dar poate s-a intors. sau la altcineva, daca ai la cine. sau peticeste-l pe asta...gauri si tabla sandwich prinsa cu nituri. sau fa-ti/cumpara-ti altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 suportul e din metal, nu? sudeaza-l. il demontezi de tot, il iei in brate si te duci cateva strazi mai incolo la userul zdriki (Florian). stiu ca era plecat din tara, dar poate s-a intors. sau la altcineva, daca ai la cine. sau peticeste-l pe asta...gauri si tabla sandwich prinsa cu nituri. sau fa-ti/cumpara-ti altul... e un aliaj, ceva de genul multumesc, geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 mai vorbim cand ma intorc, banuiesc ca nu te grabesti f mult... solutii se gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 mai vorbim cand ma intorc, banuiesc ca nu te grabesti f mult... solutii se gasesc. Nu ma grabesc nicaieri. Sanatatea, familia si politia nu imi permit oricum sa ma mai urc pe motor sezonul asta Btw, poate refacem suportul ala pentru xenon, s-a dus dracului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 The duck-tape should do it, huh ? ) Duck what ?! PS. http://en.wikipedia.org/wiki/Duct_tape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 ouch, burned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate