omu79 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Omu Bogdan, tu nu zici nimic....Bifezi, nu bifezi...? Tare as mai bifa, insa am ceva planuri de drum lung pentru perioada aia. Momentan incerc sa schimb planurile pentru alt weekend si din cauza asta nu am dat vreun raspuns. Daca pana joi rezolv ceva, iti dau de veste. singurul drum asfaltat din Bucegi este Sinaia-Piatra Arsa (prin Cuibul Dorului...Saua Dichiului) Asta din filmulet pare a fi nou. Din cate a scris prin presa e facut cu fonduri private si a fost deschis circulatiei pe 22 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 27, 2013 Autor Share Postat August 27, 2013 Tare as mai bifa, insa am ceva planuri de drum lung pentru perioada aia. Momentan incerc sa schimb planurile pentru alt weekend si din cauza asta nu am dat vreun raspuns. Daca pana joi rezolv ceva, iti dau de veste. Hai incearca !!!! Crede-ma, nu vrei sa o ratezi p-asta (si pentru traseul SUPER si pentru compania de pe langa focul de tabara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Nu ma indoiesc nici de traseu si cu atat mai putin de companie. De aceea am zis ca incerc sa fac tot posibilul pentru a fi prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 singurul drum asfaltat din Bucegi este Sinaia-Piatra Arsa (prin Cuibul Dorului...Saua Dichiului) Revin cu precizari: http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/08/12/s-a-asfaltat-noul-drum-ce-leaga-valea-doftanei-de-valea-prahovei-prin-muntii-baiului-breaking-news-cum-sa-intoxici-presa-si-populatia-prin-intermediul-unor-jurnalisti-fara-surse-de-informare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Revin cu precizari: http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/08/12/s-a-asfaltat-noul-drum-ce-leaga-valea-doftanei-de-valea-prahovei-prin-muntii-baiului-breaking-news-cum-sa-intoxici-presa-si-populatia-prin-intermediul-unor-jurnalisti-fara-surse-de-informare/ M-am lamurit, multumesc pentru raspunsuri. Editat August 27, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate