damager Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Salut, Am vazut ca o sa apara un nou model de freeride. http://www.ktm.com/freeride/freeride-250-r/highlights.html Ati gasit ceva informatii pe net despre el? Pare ca i-au pus motorul de 250 de pe exc. Editat August 27, 2013 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 pare ca da , 92 de kile , suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Poate ca 2T va fi o varianta reusita.Mai multe detalii: http://www.enduro360.com/2013/08/27/featured/2014-ktm-freeride-250-r/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 arata bine cifrele, pare o alternativa f interesanta. La 92 kile suna parfum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 arata bine cifrele, pare o alternativa f interesanta. La 92 kile suna parfum! Mosule,dupa Piscu Negru,ma chinuie gandul si pe mine !!!Nu este o motocicleta racing, dar crede-ma ca stiu ce zic,unde-i hard ajuta foarte mult.Binenteles ma tenteaza 2T nu 350 din punctul meu de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Na hai Bart fa-o si pe asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 hai Bart iati ca sa te bata toata lumea o sa cazi peste ghidon ca e ptr pitici motoreta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 hai Bart iati ca sa te bata toata lumea o sa cazi peste ghidon ca e ptr pitici motoreta ! Hai Teo ca nu-i chiar asa!Eu am mers putin cu 350-ul si recunosc ca nu poti sa-i dai blana, dar repet, pe un traseu foarte greu si tehnic cum a fost cel de la Piscu Negru ajuta foarte mult.Sunt foarte sigur ca as fi terminat cursa mult mai repede si mai odihnit.Clar la curse mai "normale" nu are nici o sansa freeride-ul.Ce vreau sa zic e ca pentru orice endurist, amator de trasee mai hard si nu sta cu gazul invers sau trage la podium, ajuta foarte mult si nu te oboseste ca un motor normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 deci lumea vrea blana si span? finetze si hardcoreala nu mai servim? `reatzi ai dreaq de motocrosisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 rabdare pana la primavara ca ma intorc la una pe fata/ doua pe dos, incetisor, batraneste. O sa merg cu motorul asta imediat cum o sa am ocazia. Si eu cred ca cu niste scarite late, un inaltator de ghidon si niste arcuri mai tari poate sa iasa un motor cu care sa te distrezi tare de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 hai ca o dai in choppereala un sissy bar, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate