Levap Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 L-or fi facut de 2 ori buna gluma ... de fapt traseul a fost : buc - pitesti - transfarasan - sibiu - arround sibiu - agnita - sighisoara - brasov - bucuresti ~850km facuti cu bine. Vremea a fost superba, aviz carcotasilor. Le multumesc 'participantilor', cu care m-am simtit extraordinar! (inclusiv lui northern_freyja, care din pacate nu a mai putut veni, insa ni s-a alaturat pe ultima bucata de drum, la intoarcere) Ne vedem la urmatoarea multumesc pentru ca am venit cu voi - a fost o iesire faina si sper sa mai avem timp si de altele. poate o bg ... cat inca nu se intuneca la 17.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 multumesc pentru ca am venit cu voi - a fost o iesire faina si sper sa mai avem timp si de altele. poate o bg ... cat inca nu se intuneca la 17.00 Pai eu le-am zis weekendul asta dar din diverse motive... a picat... deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 sper sa mai avem timp si de altele O tura mai lunga nu va tenteaza? /index.php?/topic/702011-lefkada-7-15-sept-2013/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 B - TF - Sibiu - Paltinis (facut urcarea de 2 ori) - Agnita - Sighisoara - Brasov - B 840 km, conform Google Maps am zis eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate