mariuss1900 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Pentru cei ce s-au trezit mai tarziu si au ratat plecarile matinale, propun o plimbare scurta astazi, pana seara ne intoarcem. Plecarea va fi in functie de cum ne strangem dar nu ai tarziu de 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Aloha, am deschis si eu un topic acum cateva secunde. Ma gandeam la o "Cheia". Frate-miu e prin Brasov la cursuri(moto) Bmw. Putem trece si pe la el sa ne holbam. ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 Ar fi interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Pai eu halesc ceva, dupa aia ma imbrac si sunt cam gata. Nr. meu 0741 783 516. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 Ok, eu zic sa mai stam un pic poate se mai trezeste cineva sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Have fun! La intoarcere poate dati un baz ca o sa ies si eu mai pe seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 Multumim, eu mai pe seara sunt la o nunta Have fun! La intoarcere poate dati un baz ca o sa ies si eu mai pe seara! 0752448374 pentru cine mai doreste sa mearga. Plecarea in jur de 11, poate mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 ma bagam si eu dar nu am avut noroc joi sa imi cumpar motor:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 Nu te grabi cum am facut eu. ma bagam si eu dar nu am avut noroc joi sa imi cumpar motor:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 nici nu o fac m-am grabit deja odata la primul motor acum nu. oricum poate data viitoare sunt eu si chiar daca nu sunt si eu pe acolo azi Have fun and dry asphalt sa bagati si voi niste poze:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Nu stiu daca baietii au facut poze dar eu am filmat insa nu am apucat sa editez sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Baietii n-au facut poze ) dar s-au bazat pe tine Imparti si tu filmul cu ei, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Desigur: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 da frumos asa pacat de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Bine ca ai pus filmarile sa vad si eu cat mai am de invatat ) Eu am facut doar 2 poze in parcare. Adventix mi-a placut cum mergi, stapanesti foarte bine mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Desigur: ce ma enerveaz camera pusa pe casca. cand revezi nu "simti" nimic. e ca dracu!!! ca dracu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 @ Marius - sfatul lu' Ianachim e cel mai bun @ Tsunami - nu e destul ca ai simtit atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 @ mariuss1900 : Ms frumos de aprecieri! Poate ne vedem la Rasnov weekendul care urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 @ Marius - sfatul lu' Ianachim e cel mai bun @ Tsunami - nu e destul ca ai simtit atunci? niciodata, niciodata nu e destul, mate, niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 Daca reusesc sa ma inscriu la un curs foto...weekendul asta nu o sa pot. Dar vor mai fi ocazii ne auzim la tel, am nr lui Teo. @ mariuss1900 : Ms frumos de aprecieri! Poate ne vedem la Rasnov weekendul care urmeaza. Apropo se pricepe care sa imi dea sfaturi despre fotografia profi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Vezi ca e topic deschis in "motociclisti in timpul liber". Eu nu le am cu asa ceva, stiu doar sa ma imbat si sa ies in poze ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 OK, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate