cr1s71 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Super... nu vrea cineva sa faca treaba asta contracost? Si eu as mai vrea o cheie de rezerva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Septembrie 1, 2013 Autor Share Postat Septembrie 1, 2013 O sa incerc cu un prieten. O sa-mi cumpar o cheie cu chip dupa e-bay, e ~50-60 lei si vedem ce iese. Daca reusim iti cumperi si tu frumos o cheie si rezolvam.Dai o bere nu 350 lei la la toti speculantii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 O sa incerc cu un prieten. O sa-mi cumpar o cheie cu chip dupa e-bay, e ~50-60 lei si vedem ce iese. Daca reusim iti cumperi si tu frumos o cheie si rezolvam. Dai o bere nu 350 lei la la toti speculantii ... Stiu filmul de multisor dar nu am avut niciodata ocazia sa incerc. Nu te pune nimeni sa platesti 350 de lei, daca o poti face singur bravo tie, daca esti comod si ti-e sila sau frica sa incerci plateste, la urma urmei nu oricine face asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Stiu filmul de multisor dar nu am avut niciodata ocazia sa incerc. Nu te pune nimeni sa platesti 350 de lei, daca o poti face singur bravo tie, daca esti comod si ti-e sila sau frica sa incerci plateste, la urma urmei nu oricine face asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Septembrie 1, 2013 Autor Share Postat Septembrie 1, 2013 o sa incerc si sper sa-mi iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate