octavianvarzaru Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Salutare, Am observat dupa o plimbare saptamana aceasta ca a aparut un scartait si dupa ce i-am dat tarcoale motoretei ceva timp tind sa cred ca este de la furca. Furca este normala nu USD si nu curge sau altceva. Cu frana stransa m-am apasat pe ghidon si asa mi-am cam dat seama ca e de la furca si se aude mai mult pe dreapta. Motocicleta este Honda Hornet model 2002 si din Martie anul acesta este la mine iar in ultimul an si jumatat inainte sa ajunga la mine a stat parcata intr-un garaj subteran. Ar fi cazul pentru o revizie a furcii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Sigur scartaie furca, de obicei scartaitul se aude de la placute (placuta se misca in etrier fier pe fier). Se rezolva cu putina(foarte putina) vaselina cuprata pe spatele placutei. Editat Septembrie 1, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) A zis omu` că a împins motoreta cu frâna apăsată. Împinge-o și tu într-un perete să vezi dacă e aceași treabă cu frâna pusă. Deobicei din furcă, dacă e ulei, se aude o hârjâială. Asta dacă furca și sau arcurile sunt strâmbe. Editat Septembrie 2, 2013 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavianvarzaru Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Am impins-o si in perete fara frana apasata si avem aceeasi situatie. Oricum anul acesta nu cred ca o sa mai merg prea mult asa ca sezonul urmator o sa-i fac revizie si la furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate