Vizitator Adrian Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 flying sus in scari, mai aproape de cer.. Poza....de fapt postura, ai copiat-o de pe advrider? Ca mai era unu acolo cu o poza identica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 6, 2013 Autor Share Postat Octombrie 6, 2013 poate cei de acolo au copiat fotografia mea. e la liber/... si e facuta chiar in dimineata aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 salut, cine stie daca se poate face un traseu pe o harta, in google maps sau in altceva si dupa aia sa mi-l pot eu transfera pe garminul meu? ba mai mult, sa-l pot trimite prin mail sau altceva si colegului meu tot pe garmin, sa avem amandoi acelasi traseu.. Se poate. Mai simplu decat Gmaps e in Google Earth. Il desenezi sau poti folosi si functia de rutare. Il salvezi KMZ sau KML. Dupa care il convertesti in GPX. Asta e format standard de care stiu sau ar trebui sa stie toate GPS-urile si il incarci in device. Pt Garmin merge sigur eu folosesc foarte mult aceasta varianta. Evident fiind un fisier il poti trimite si pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 flying sus in scari, mai aproape de cer.. Dadada!!! Flying babe! In the sky! Nice trip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 9, 2013 Autor Share Postat Octombrie 9, 2013 thx bb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 @ Tsunami: http://advrider.com/forums/showthread.php?t=864993&page=24 post #358 asemanator,oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 mersi de compliment Adriane... nu-s la nivelul lui inca, fotografii si peisaje, wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 pfuaaa, trei sa te prind o data sa-ti iau o cafea si-un snitel cu snitel de pui de la omv. nu se poate altfel, mersi mult super treaba, iti recomand ( dar e necvoie de un de un android ) , oruxmap. e fantastic. odata poate bag si eu boul pe acolo ca vad ca si tu ai intrat cu animaluț cred ca de acolo veneai cand te am intalit pe buc pitesti dar nu erai prea innoroit Ș) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 mersi de compliment Adriane... nu-s la nivelul lui inca, fotografii si peisaje, wow! Adevarul e ca dupa ce fac un pic de browsing pe advrider, ma simt o musca neinsemnata (nu ca n-as fi) si-mi vine sa-mi iau lumea in cap )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 super treaba, iti recomand ( dar e necvoie de un de un android ) , oruxmap. e fantastic. odata poate bag si eu boul pe acolo ca vad ca si tu ai intrat cu animaluț cred ca de acolo veneai cand te am intalit pe buc pitesti dar nu erai prea innoroit Ș) sa nu fie fleasca pe jos ca aluneca cu gumele astea de strada ca la patinuar, daca e uscat, aka dupa 11AM, trebuie sa fie super.. data viitoare dai si tu un claxon: "bah tarane, eu sunt foxbat" Adevarul e ca dupa ce fac un pic de browsing pe advrider, ma simt o musca neinsemnata (nu ca n-as fi) si-mi vine sa-mi iau lumea in cap )) exact asta trebuie sa faci cand ai motor, sa-ti iei lumea-n cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate