mihai04 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 SALUTARE MOTOCICLISTI ... AM FOST LOVIT DE CURAND DE MASINA SI AS AVEA NEVOIE DE UN RADIATOR PT HORNETUL MEU PT A MAI PUTEA CIRCULA CU MOTO ANUL ASTA ! UNDE SA CAUT ?? SAU ARE CINEVA ??MERSI MULT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salutare, era un coleg ce dezmembra un hornet, incearca aici: /index.php?/topic/702123-dezmembrez-honda-hornet-2002-600/?hl=%2Bdezmembrez+%2Bhornet Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Ai incercat aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salutare, era un coleg ce dezmembra un hornet, incearca aici: /index.php?/topic/702123-dezmembrez-honda-hornet-2002-600/?hl=%2Bdezmembrez+%2Bhornet Spor! am luat aseara capac baie de ulei de la colegul de mai sus, e de nota 10 recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 SALUTARE MOTOCICLISTI ... AM FOST LOVIT DE CURAND DE MASINA SI AS AVEA NEVOIE DE UN RADIATOR PT HORNETUL MEU PT A MAI PUTEA CIRCULA CU MOTO ANUL ASTA ! UNDE SA CAUT ?? SAU ARE CINEVA ??MERSI MULT ! am eu unul la 100 euro.baga un ochi la anunturile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate