XXXL! Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) SEAWOLVES MC PROBE CHAPTER GALATI organizeaza in perioada 13-15 septembrie 2013 prima editie aFIRE 'N' STEELBikers Party Locatia: balta Zatun - Galati.Vor fi prezente toate ingredientele unei intruniri moto:- Motoare- Bere & distractie- Concerte rock (OVER, ADDICTION, GREENISH si HIPPY).- Concursuri moto- Ciorba de peste moca- MahmurealaMaestru de ceremonii al evenimentului va fi Cristian Hrubaru (Rock FM).Cazarea la cort.Intrarea la acest eveniment va fi o jucarie pentru copii.Toate jucariile vor fi daruite copiilor din centrul de plasament NEGRU VODA Galati.Acestea fiind spuse, va asteptam cu bratele deschise si cu mare chef de distractie! Pentru a ajunge in locatie,urmariti indicatoarele Vama Giugiulesti(Republica Moldova) E584,apoi indicatoarele organizatorilor. Coordonate GPS:Latitudine: 45.433361, Longitudine: 28.171949 Editat Septembrie 8, 2013 de XXXL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Salut prieteni !!!Dupa Mamaia si Tulcea nu voi rata nici Galati-ul.Sa vedem cum fac sa-i ciordesc o jucarie lu' fi-mea fara sa-si dea seama ,ca m-am belit la casca daca face inventarul ...!!!Sa fie vreme frumoasa si sa ne auzim tobele sanatosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Dupa Mamaia si Tulcea nu voi rata nici Galati-ul ai uitat de Buzau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Salut prieteni !!!Dupa Mamaia si Tulcea nu voi rata nici Galati-ul.Sa vedem cum fac sa-i ciordesc o jucarie lu' fi-mea fara sa-si dea seama ,ca m-am belit la casca daca face inventarul ...!!!Sa fie vreme frumoasa si sa ne auzim tobele sanatosi !!! Salut prieteni !!!Dupa Mamaia si Tulcea nu voi rata nici Galati-ul.Sa vedem cum fac sa-i ciordesc o jucarie lu' fi-mea fara sa-si dea seama ,ca m-am belit la casca daca face inventarul ...!!!Sa fie vreme frumoasa si sa ne auzim tobele sanatosi !!! Mah, da tu mi ai batut recordu' la intruniri moto, anu' asta..nu te mai saturi?!!!..vezi ca la total, mai ai mult, nenica!.O sa incerscd sa ajung si io..de nu pot, macar o jucarie sa trimit..hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Prezent!!! Am ceva absente anul acesta ... tre' sa recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 ai uitat de Buzau! Nu am uitat de Buzau ,am fost in Vama atunci.Mi-au povestit prietenii ce am ratat ..!!! Mah, da tu mi ai batut recordu' la intruniri moto, anu' asta..nu te mai saturi?!!!..vezi ca la total, mai ai mult, nenica!.O sa incerscd sa ajung si io..de nu pot, macar o jucarie sa trimit..hehe Jeane,pana la prima zapada si daca s-ar putea si dupa...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Iar bem si ne distram???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 12, 2013 Autor Share Postat Septembrie 12, 2013 Iar bem si ne distram???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Salut,dar se mai tine intrunirea?Pentru ca mama natura nu a fost prietenoasa in zona Galati... Editat Septembrie 13, 2013 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yusanai Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Bine inteles ca se tine, in zona orasului am avut parte doar de o ploaie scurta seara inspre dimineata, insa acum este soare si e zvantat pe jos, berile curg, garatarele sfaraie, rockareala doineste in boxe, deci vremuri bune Editat Septembrie 13, 2013 de Yusanai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 A fost super. Zona super si toate, si mancarea mai ales gustoasa. Pacat de vreme, dar bine ca nu a mai plouat, nu am putut sta la cort tot din cauza vremi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate