sebyteo Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Salut, stie cineva cum sa testez daca merge sau nu pompa de apa? si eventual daca are cineva una de vanzare? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 ahh, scuze pompa de BENZINA, e prea dimineta cu apa e simplu, deci.... pompa de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Un fir de la plus de la baterie,gasesti mufa de la pompa,introduci ceva metalic subtire in mufa prin spatele ei,pe langa firul negru cu albastru si pui firul de la baterie Daca merge este ok,daca nu incepi sa verifici restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 am incercat s-o pun la baterie, insa nu face nimic..., ea nu primeste cumva impulsuri ca sa mearga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 ti s-au bulit platinile! desfac capacul pompei si arunca un ochi la platini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Septembrie 18, 2013 Autor Share Postat Septembrie 18, 2013 am aruncat un ochi si sunt cam prajite... le-am curatat putin, o sa mai incerc... aparent s-a rezolvat problema, am curatat platinile, si mergeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate