benny2009 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Am o problema cu Honda NSR 125...nu trage in ture joase..sub 5000rpm deabea pot sa plec de pe loc..sau daca turez deodata tare, cand ajunge pe la 4000 parca da sa moara... in schimb daca este tras socul parca merge mai bine... si nu trece de 130-135...fostul proprietar zicea ca merge 160..acu nu stiu ce sa cred ...o fi de la carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 verifica sa fie bn reglat carburatorul.langa surubul de erlanti mai este unul mic.il strangi de tot dupa care il desfaci 2 ture si jumatate.verifica si bujia sa vezi cum este.stai linistit ca m-ai mult de 140 nu merge.nu are rost sa o fortezi,delimitata parca prindea 160-170 insa o faci praf.nu are rost sa mergi mai tare de 110 numa chinui motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Poate e carburatorul foarte murdar (pe interior). Desfa-l si curata-l. Apoi verifica reglajul carburatorului (amestec combustibil/aer). Verifica si filtrul de aer cu racordurile lui, poate sa traga aer fals. Dupa cum zici, cam asta ar trebui sa fie. Si daca tot dai carburatorul jos, verifica si muzicuta, sa nu cumva sa aiba lamelele deteriorat. P.s.: Sa faci ce am scris mai sus doar daca te pricepi si pricepi ce am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Septembrie 14, 2013 Autor Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) carburatorul l-am curatat acum ~1 luna...cu amestecul cred ca e problema.. incerc sa fac eu, daca nu reusesc ma duc la un service..Cand am curatat carburatorul am desfacut si muzicuta..dar nu era murdara..la ce lamele trebuie sa ma uit? Editat Septembrie 14, 2013 de benny2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 La "reed petal". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Septembrie 14, 2013 Autor Share Postat Septembrie 14, 2013 Mersi, o sa il desfac astazi sa verific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate