bmwio Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 In ultima simbata din septembrie are loc a patra editie a actiunii de curatenie de pe drumurile patriei, spatiile verzi, traseele turistice, munti, dealuri sau cimpii. Cred ca ar fi util sa participam si noi la astfel de actiuni, pentru ca mizeria ne afecteaza pe toti. Si decit sa scriem 20-30 pagini pe forum despre o iesire pina la Tirgoviste, Sinaia, Siriu sau Cheia, sa facem si ceva util, ginduri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) E o prostie . Sa fie pusi sa faca curat aia care au fost prinsi ca fac mizerie . Ia sa vedem cati sunt ? De ce e murdar si nimeni nu a fost sanctionat ? Asa se pune probema , nu haideti sa facem curat noi astia fraierii dupa toate javrele . Am facut de n ori curat fara sa fiu pus de nimeni si m-am saturat . Nu va duceti daca nu va stiti vinovati ! Editat Septembrie 18, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Sa ajung sclavul la unul cu X5 care arunca doza de bere pe geam in timp ce merge nu ? Si nu numai ala... Eu daca beau sau mananc ceva pe drum si nu am cos de gunoi, prefer sa pastrez ambalajul la mine pana gasesc un cos sa arunc. Asa sa faca multi, dar uni s-a invatat sa arunce unde apuca pe strada. Editat Septembrie 18, 2013 de LaurX82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 18, 2013 Autor Share Postat Septembrie 18, 2013 Aveti dreptate, eu fac naveta zilnic si vad cum arunca conservarii pe geam de toate, pachete de tigari, cutii, etc, sint multi nesimtiti, mai ales concetatenii, dar si cei din afara, care daca sint intrebati, spun ca la noi este mizerie, dar fiecare din ei o fac, adica nu tin cont de natura, nu au bun simtul elementar, sau nu le pasa. Haideti sa facm macar valuri. Drumuri bune si curate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Let's not ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Let's not ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 In ultima simbata din septembrie are loc a patra editie a actiunii de curatenie de pe drumurile patriei, spatiile verzi, traseele turistice, munti, dealuri sau cimpii. A patra deja? Pe anul asta? Oi fi eu mai sceptica dar imi suna a Cooperativa "Munca in Zadar"... ghici ce s-a intamplat dupa celelalte 3 -refill la gunoaie peste tot de catre nesimtiti. Nu zic ca nu e ok doar ca nu mi se pare ca invata cineva ceva din asta - cei care strang probabil nu arunca... Oricum, succes celor care se duc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Sunt de acord ca nu e ok sa facem curat dupa dobitoci, dar macar incercand poate ii mai sensibilizam si se potolesc. Daca nimeni nu cedeaza... nu ajungem niciunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 18, 2013 Autor Share Postat Septembrie 18, 2013 Ca si voi cred ca nesimtitii se inmultesc ca si ciinii sau pisicile, asa ca nu este important sa-i sesibilizam pe ei, au multe altele pe cap, pe ce parte sa scuipe cojile de seminte pe plaje, ce sa arunce pe geamul masinii(cutiile sau pachetele de la Mc D sau saormerii), viata este grea si te pune mereu in dificultate, mai ales cind ai creierul la fel ca pestele, adica o gelatina. Sa speram ca nu asa vor continua toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Sa speram ca nu asa vor continua toate. Bine zis, putin probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Sa speram ca nu asa vor continua toate. Ba vor continua pana cand UE va cere guvernului de la moment sa ia masuri drastice . Altfel si guvernatorii si guvernatii sunt romani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Ca sa-i citez pe Parazitii "Cand omu' n-are ce sa puna-n farfurie Cu siguranta-l doare fix in p**a unde arunca o hartie" ))) Sunteti obisnuiti cu polemici virtuale si ciudat e ca aici,intalnesc numai intelectuali .... In viata de zi cu zi, nu leagati 2 cuvinte, aici "e valorisi" Sunt oameni care in 2013 lucreaza pe 800-1000lei + bonuri. Editat Septembrie 18, 2013 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 Ce legatura are cu subiectul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Sunt oameni care in 2013 lucreaza pe 800-1000lei + bonuri. Asta e o problema ? E ceva bun sau foarte bun sa ai salar de 1000 lei + bonuri. Cei care ies pe strada sa faca curatenie dupa .... nu au ce face cred pe acasa Editat Septembrie 19, 2013 de LaurX82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate