Jerycho Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Din toata treaba asta eroul este soferul ... dupa ce ca a evitat cat de mult a putut impactul ii si pasa de cei pe care i-a lovit . Mai rar asa oameni in Braila ... mai rar si in Romania . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Din toata treaba asta eroul este soferul ... dupa ce ca a evitat cat de mult a putut impactul ii si pasa de cei pe care i-a lovit . Mai rar asa oameni in Braila ... mai rar si in Romania . Corect, dar oricine era la fel, ma rog... 90% din noi eram la fel, in asemenea cazuri nu mai poti judeca pe moment cine e vinovat, tu sau altul, si chiar nu conteaza, conteaza ca tu esti bine si vrei sa ii vezi si pe ceilalti implicati in eveniment la fel, bine sau macar sa dai o mana de ajutor daca poti, se activeaza un ceva care te impiedica sa gandesti ca "ala" a fost defapt un idiot si nu stiu ce... conteaza doar sa iti vezi aproapele in siguranta, tot ce conteaza atunci pt tine e sa ajuti. Cei ce au avut parte de accidente sau au asistat la unele stiu despre ce vorbesc, cu conserva am avut parte de 3 asemenea evenimente in 9 ani, in care am fost direct implicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Bravo soferul de BRAILA.Pe cand si in Galati un asa acci...aaa sofer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Bravo soferul de BRAILA.Pe cand si in Galati un asa acci...aaa sofer? Brăila nu-i totuna cu Galaţiul? Nu-i acelaşi oraş din Moldova cu două nume? Gen Clujna-Poca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate