Clasic Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 (editat) Am o toba de carbon care are ceva ani la activ iar carbonul de pe ea se simte la atingere, adica nu e copt sau imbatranit, doar ca am mai avut carboane la viata mea si parca erau lacuite, gen poppy; intrebarea este: asa este modelul sau a fost lacuita la viata ei, ma bate gandul sa o lacuiesc cu lac auto si nu stiu daca este o alegere buna sau lacul este ceva dedicat carbonului. Multumesc anticipat de sfaturile pertinente pe care le voi primi. Pe partea din spate este mai luciosa, cea din exterior este matuita ca urmare a razelor solare. Editat Septembrie 22, 2013 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Am o toba de carbon care are ceva ani la activ iar carbonul de pe ea se simte la atingere, adica nu e copt sau imbatranit, doar ca am mai avut carboane la viata mea si parca erau lacuite, gen poppy; intrebarea este: asa este modelul sau a fost lacuita la viata ei, ma bate gandul sa o lacuiesc cu lac auto si nu stiu daca este o alegere buna sau lacul este ceva dedicat carbonului. Multumesc anticipat de sfaturile pertinente pe care le voi primi. Pe partea din spate este mai luciosa, cea din exterior este matuita ca urmare a razelor solare. salut , eu am mai lacuit piese din carbon cu lac auto si merge fara nici o problema , totusi daca mai are lac pe ea merge matuita apoi polisata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Incarca toba cu material absorbant,care acum nu mai exista,de aceea carbonul se arde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 servus TNG, vata este in toba, intrebarea mea asa cum am expus-o si la inceputul topicului se refera la arderea de catre soare a tobei, nu de catre gazele de evacuare si era strict daca se poate lacui cu lac auto2k, nu de desfacere a ei. Adica matuire, izolare a capetelor si a siglei cu banda si suflarea cu lac a carbonului; adica nu stiam daca se prinde lacul auto sau nu pe carbon, dar med_tuning a zis ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Daca esti sigur ca vata este acolo,atunci eu zic ca merge lacuita deoarece nu sunt temperaturi foarte mari la exterior. Repet..daca vata este acolo si in densitatea care trebuie. Spun asta pentru ca anumiti producatori de renume in tobele de carbon specifica inlocuirea de vata la un nr de km in regim de curse chiar la 5mii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Asa cum s-a mai zis, daca vata e la locul ei, merge de lacuit. Si chiar poti sa dai 2-3 maini de lac...Succes si eventual pune si aici rezultatul final al actiunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Asa cum s-a mai zis, daca vata e la locul ei, merge de lacuit. Si chiar poti sa dai 2-3 maini de lac...Succes si eventual pune si aici rezultatul final al actiunii daca vrei sa iasa perfect 5 maini din care slefuiesti 2 si polishezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 1, 2013 Autor Share Postat Octombrie 1, 2013 Am rezolvat-o, dpdv al lacuirii este foarte bine dar din pacate nu am gasit popnituri inox-inox sa iasa ca de la mama ei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Am rezolvat-o, dpdv al lacuirii este foarte bine dar din pacate nu am gasit popnituri inox-inox sa iasa ca de la mama ei..... Daca comanzi pe louis un kit cu material absorbant, vine cu tot cu pop-nituri de inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) mersi, este bine de stiut pe viitor cand o sa se deterioreze vata. poze:inainte, desfacuta si dupa Editat Octombrie 2, 2013 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate