f0rest Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Dupa cum stiti,husquvarna si husaberrg s-au reUNIT in luna mai a anului acesta,i-ar zilele acestea au fost publicate primele poze cu ''noul motor'' aceste se numeste TC (300cc)">http:// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 arata fuljer ) , dar sa vedem cum merge si in teren.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 pai cel putin din poza e husaberg 2013 cu alte culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Interesant Dizainul pare de husaberg sper sa fie si motorul sa fie doar numele de Husquvarna si emblema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Rectific. Suspensia spate e cu articulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 in afara de capacul de la ambreiaj cu sigla huski, nu vaz diferente fata de husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 m-am dus sa ma uit in garaj daca nu mi-au saltat astia motorul,mi-au schimbat carenele si au vopsit cadrul,dar m-am linistit cand am vazut telescopul spate.. 300 asta oare vine echipat din fabrica cu Akrapo si juguri frezate sau o fi vreo varianta "6 zile"?? ps "gaura de sub sea" din fibra de carbon sau imitatie m-a spart ..imi curg balele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Seaua seamana leit cu cea de la Yamaha mea. Ceva nu e curat la astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Cam merita banutii fata de un ktm standard deoarece: are suspensie spate cu pro-link, furci 4cs, jug , scut, rezervor de 11L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 bikere pro link ul e pentru piloti ma, nu pentru hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate