georgerdp Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Salut Am indoit acum cateva luni discul din dreapta pe yamaha thundercat si cand franez imi bate si e foarte incomod mai ales la drumuri mari pe autostrada . Am gasit o pereche de discuri de R6 2003 care in poze arata ca ale mele de yzf 600 . Sunt 50 de lire pe ebay . Intrebarea mea este .. se potrivesc discurile de r6 pe yzf 600 r thundercat modelul mai vechi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Vezi pe louis, daca au acelasi cod intre modele, sunt acelasi produs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Din ce an e mobra ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgerdp Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) am verificat si este acelasi cod . multumesc pentru repere este din 98 thundercat yzf 600 r iar discurile . o varianta sunt astea This item is for a Yamaha R1 98-03 4xv 5jj 5pw R6 5eb front brake discs XJR 99 00 01 02 thickness 5 to 6mm Excellent condition. Please check pic before buying . Any questions please ask or call me Kev on 07909520769 si a doua astea discs, not warped, and low wear, thickness shows 4.9mm all over.Fits all Yamaha R6s 1999-2002. 5EB and 5MT models. Editat Octombrie 2, 2013 de georgerdp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) AICI vad ca zice ca se potrivesc discurile de T-Cat cu cele de pe R6 99-02. S-ar putea ca transportul sa te duca mai mult ca discul in sine, vezi ca discuri gasesti si la noi, sunt o gramda de R6 la dezmembrat. Editat Octombrie 2, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgerdp Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) eu stau in anglia , transportul este de 10 lire , imi e doar teama sa nu comand modelul gresit . inca ceva , discul din stanga se potriveste pe partea dreapta sau fiecare parte are caracteristici proprii? , am mai gasit un disc de thundercat dar respectivul nu stie daca e de pe partea stanga sau dreapta si mi a spus la telefon ca el *crede* ca se potriveste pe ambele parti si ca nu ar conta . Editat Octombrie 2, 2013 de georgerdp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Nu au caracteristici diferite ... Sunt la fel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgerdp Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 Da ... pai am comandat doar discul dreapta ma ajunge 30 de lire cu tot cu transport, adica nu stiu daca este dreapta sau stanga dar e asemanator cu cel care il am eu instalat pe roata . am fost tot astazi la un service , unde mi-am facut eu MOT si mi am schimbat uleiul si cauciucurile si au zis ca nu conteaza, la fel cum a zis si BQGDDAN , adica cel din stanga poate fi pe dreapta si invers . dar in concluzie , discul este de R6 din 2000 si aparent este diferit de cel de r1 98-2003 .asa ca daca ai thundercat si cauti sa schimbi discurile , cele de r6 99 -2002 se potrivesc cele de r1 sunt putin diferite si nu se potrivesc !!! atentie am vorbit cu diversi mecanici la telefon de la diverse service-uri si majoritatea au spus ca cel de r1 este diferit de cel de r6 acelasi an . Asta pentru cei ce o sa mai fie in situatia mea .Bafta . ne vedem pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 merg suta la suta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Eu am spus ca discul stanga e la fel cu cel de dreapta. Sunt multe similaritati. De ex. discurile fata de pe R6 05 se potrivesc cu cele de pe R1 04-06. Si multe altele. Sau .. galeria de evacuare de la gsxr 1000 k1 - k2 ... la R6 03-04. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate