Sari la conținut

georgerdp

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    georgerdp@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baile Herculane
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Thundercat
  • Numar Moto
    nr de anglia
  • Club
    vinerea si sambata

Informații profil

  • Motociclete detinute
    piaggio nrg honda nsr suzuki sv 650

georgerdp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da ... pai am comandat doar discul dreapta ma ajunge 30 de lire cu tot cu transport, adica nu stiu daca este dreapta sau stanga dar e asemanator cu cel care il am eu instalat pe roata . am fost tot astazi la un service , unde mi-am facut eu MOT si mi am schimbat uleiul si cauciucurile si au zis ca nu conteaza, la fel cum a zis si BQGDDAN , adica cel din stanga poate fi pe dreapta si invers . dar in concluzie , discul este de R6 din 2000 si aparent este diferit de cel de r1 98-2003 .asa ca daca ai thundercat si cauti sa schimbi discurile , cele de r6 99 -2002 se potrivesc cele de r1 sunt putin diferite si nu se potrivesc !!! atentie am vorbit cu diversi mecanici la telefon de la diverse service-uri si majoritatea au spus ca cel de r1 este diferit de cel de r6 acelasi an . Asta pentru cei ce o sa mai fie in situatia mea .Bafta . ne vedem pe drum
  2. eu stau in anglia , transportul este de 10 lire , imi e doar teama sa nu comand modelul gresit . inca ceva , discul din stanga se potriveste pe partea dreapta sau fiecare parte are caracteristici proprii? , am mai gasit un disc de thundercat dar respectivul nu stie daca e de pe partea stanga sau dreapta si mi a spus la telefon ca el *crede* ca se potriveste pe ambele parti si ca nu ar conta .
  3. am verificat si este acelasi cod . multumesc pentru repere este din 98 thundercat yzf 600 r iar discurile . o varianta sunt astea This item is for a Yamaha R1 98-03 4xv 5jj 5pw R6 5eb front brake discs XJR 99 00 01 02 thickness 5 to 6mm Excellent condition. Please check pic before buying . Any questions please ask or call me Kev on 07909520769 si a doua astea discs, not warped, and low wear, thickness shows 4.9mm all over.Fits all Yamaha R6s 1999-2002. 5EB and 5MT models.
  4. Salut Am indoit acum cateva luni discul din dreapta pe yamaha thundercat si cand franez imi bate si e foarte incomod mai ales la drumuri mari pe autostrada . Am gasit o pereche de discuri de R6 2003 care in poze arata ca ale mele de yzf 600 . Sunt 50 de lire pe ebay . Intrebarea mea este .. se potrivesc discurile de r6 pe yzf 600 r thundercat modelul mai vechi ?
  5. am itp facut in februarie nu mai am treaba cu rar`u . Dar zicea cineva ca schimba pozitia si mersul foarte mult .
  6. Salut , am ajuns iarasi sa mi schimb cauciucul pe spate . Dar am gasit doar 170/60/17 , nu 160/60 cum este rcomandat . Este vreo problema daca l pun pe cel cu 170 ? Sau nu este recomandat ?
  7. Sa vezi cum iti mai aduci tu aminte sa freci placutele de discuri cand vezi un monstru ca ala ca iti taie calea...Numa franare treptata si frecat placute n-o sa-ti treaca atunci prin cap.Odata ce intervine panica subonstientul preia fraiele si intra refexul.Numai cei foarte experimentati si care au mai patit din astea isi pastreaza cumpatul si actioneaza gandit,majoritatea actioneaza din reflex.Am mai zis treaba asta,e relativ usor sa franezi bine,dar cand ai cutitul la gat,situatia se schimba radical. Eu sunt foarte calm de fel , la fel si in mersul pe motor . Am avut cateva situatii critice in care am actionat corect fara panica. Asta pentru ca de fiecare data cand ma urc pe motor sunt constient de ce se poate intampla , nu doar atunci cand sunt cu el peste mine . Si stiu sigur ca nu sunt singurul care are temperament de genul , pentru aceia ce pot sa inteleaga am explicat felu meu de franare. Cel din video nu avea ce sa caute cu viteza aia in intersectie acolo , e sinucidere curata . Monstrul ala nu ti apare asa de o data pentru ca nu are viteza incat sa zici ca te surprinde .
  8. Parca mergea cu ochii inchisi pana se se apropie de cisterna , iar franarea de toata jena . A zis ca i ninja se opreste pe roata din fata chiar la limita ? trebuia franat din timp treptat !!!!! Si cel mai important tot timpu dar tot timpul doua degete pe maneta de frana doua pe ambreiaj . Asta e regula sfanta .Si franare treptata ca nu esti pe computer ) la moto gp 09 "Franare treptata" = din punctul meu de vedere , freci placutele de discuri pentru a se incetini in distanta nu bloca discu pentru ca toata forta din spate te impinge ori peste cap ori cum a patit cel din video stanga /dreapta .
  9. Era un baiat care avea nelamuriri despre cum functioneaza termocupla/ventilatorul de la radiator . Am facut o filmare scurta cand am oprit astazi 23 de grade afara 50 de km facuti 5000-8000 de ture media pe turometru .
  10. georgerdp

    Accident 20-04-2011

    Nu i am facut semn sa coboare din respect pentru soferul care si a cerut frumos scuze . Oricum cel din dreapta a fost obligat sa se simta penibil cu replica aia dupa ce l am ignorat iar soferul si a cerut scuze si a vorbit calm. Plus ca am gala pe 30 la Hunedoara , ma descarc acolo pe adversar , imi imaginez ca e cel din dreapta . buna motivatie nu ? ))
  11. georgerdp

    Accident 20-04-2011

    Nenorocit bucurestiu asta (banuiesc ca acolo s a intamplat ) nu prea se merita sa te dai peacolo mai bine cu 50 pana iesi din balaumc si te dai pe centura sau mai stiu eu pe unde va dati voi . Nu ca ar fi viteza, dar intalnesti tot felu de retardati cu masina , de exemplu astazi un tampit mi a facut dush cu samponul/lichidul de parbriz. M am oprit langa el la trecere si i am spus ca nu e frumos dupa care si a cerut scuze dar cel din dreapta mi a zis exact asa . "- Hai ma du te ma de aici !"
  12. Ai uitat sa i desenezi filtru de ulei . Asa astazi va prezint rezolvarea problemei ce am avut o pe timp de ploaie. Facuta in 3 minute . Urmeaza sa o dau jos o mai indrept , o vopsea de culoarea cilindrilor , si un cauciuc pentru ca bate umpic la unele gropi sau cu socu tras ....asta in cazuri rare.
  13. si eu vand hayabusa ieri m am dat putin prin oras .dar nu e de mine de asta o vand ... raman la sv
  14. Se aprinde vara in oras cand o fatzai pe la semafoare sau daca o supraturezi .Tine 10-20 de secunde si se opreste. Chestia asta nu o utilizezi des deci e putin probabil sa se strice. Raspunde mie la asta Salut Am observat ca lantul ,imediat in dreptul scaritei - manetei pentru schimbat viteze , sta pe un cauciuc care are facute niste santuri de 2 milimetri si care se tot uzeaza . Chestia aia se gaseste de cumparat cauciul acela pe care sta/se freaca lantu ?
×
×
  • Creează nouă...