Bica Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Auzi tu... Lant de distributie schimbat la aproape 20.000... Muahaha! Fii serios, nu-i honda! iti spun eu ca era aburit ecranu......era 200000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Poate asa! )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HaOsSs Postat Octombrie 21, 2013 Autor Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) eu nu vorbeam de oala ambreiaj .... eu vorbeam de acceleratie ... motocicleta a avut power commander (a avut) iar acum numai are si probabil au ramas setarile care le'a trimis (pc-ul) in calculator ... deci cand bag mana in gaz calumea sub 3500 rpm in orice treapta vibreaza motocicleta in genul la asta din video secundele exact cand baga mana in gaz 0:14 - 0:19 " " sa fie oare problema din cauza asta ca a avut power commander si a ramas fara ? Editat Octombrie 21, 2013 de HaOsSs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Power commander nu trimite nici o setare in ECU moto,nu modifica nimic din softul motocicletei. El doar modifica timpi de injectie care au plecat de la ECU, trec prin PC,dupa care ajung la injectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 TNG, degeaba-i explici, omul nu intelege. O sa vezi ca -si cumpara powercommander . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HaOsSs Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 Bine Jagi spune'mi cand ai timp sa ne intalnim sa probam ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate