Andry Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Chiar aşa, de ce veniţi până-n lobodă la Sibiu şi nu mergeţi pe TF? Dacă mă ţine lanţul ( deşi nu mai merge întins şi face ca porcu ) o să merg dumincă pe TF + Valea Oltului, dacă o să fie cald. Poate vă mai prind prin Sibiu ca să vă salut! M-am plimbat, v-am prins în MOL, v-am salutat ! Drum bun către casă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 DOne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 E soare, e cald și bine, dar pe Transalpina nu se poate merge. După Păpușa e zăpadă, gheață și/sau zăpadă pe jos. https://www.youtube.com/watch?v=rWhp8bMrTVs merci .. nu puteai sa zici mai devreme? era gheata pe sub zapada .. eram deja pe intoarcere cand ai scris tu )) constatasem pe pielea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Asta era sâmbătă pe Transalpina, duminică a fost ok și acum e ok. Am fost până la Urdele, s-a topit și gheața aia unde era să cad. Acum putem să ne dăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 weekendul asta am treaba ..sa mai tina pana weekendul urmator si ma mai duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 WKndu urmator cred ca il vor inchide ...pica dupa 1 noiembrie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate