Psyche Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 gsxr k1 sau k2 pe 13 sept dupa intersectia cu sebastian, moto cu nr b20zfc acroseaza pieton dupa care cade...ulei pe jos, nu cunosc starea victimelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Nu ma pricep dar cred ca era mai degraba SRAD. CRED. Riderul dupa echipamentul lasat in urma nu parea foarte grav. Casca fara zgarieturi vizibile, doar viziera sarita si un pic zgariata.De pieton nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Sanatate riderului si pietonului, sa speram ca nu e nici unul grav ranit in urma accidentului, ca fierul se indreapta/repara/schimba. Editat Octombrie 18, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 mai multe ca in plin sezon..........sanatate ambilor...asteptam ceva vesti, speram bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostiX Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 am trecut pe acolo... moto la o distanta de vreo 50 m de unde era tipa pe jos...era julita pe fund... sunt numai bezmetici in zona aia acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Zona e renumita pt. violatori de babe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 E ok baiatul, a scapat doar cu julituri. In schimb, mobra e cam ciufulita: bord, cadru bord, oglinda, carena fata, capac stator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 pai si pietonul ??!?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 pai si pietonul ??!?!!! Pietonul??? Moarte pietonilor!!! On: Multa sanatate atat rider-ului cat si pietonului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 pai si pietonul ??!?!!! Nu m-a interesat ce s-a intamplat cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate