napoleon Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Yoyo imi place rau sv ul tau Arata bestial Sa ai grija de el si multi km Sper ca pana in primavara sa intru si eu in grupul sv... Cred ca l-a vandut, din cate am vazut aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2014 Cred ca l-a vandut, din cate am vazut aici pe forum. Adevărat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loopu Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salut yoyo_man stiu ca ti-ai vandut Sv`ul dar am o intrebare in legatura cu ghidonul de naked pe care l-ai montat la fostul tau sv. Ai dat gauri si montat riserele pe jugul de S ? Cablurile de acceleratie/ ambreaj nu au fost prea scurte cand virai maxim ? Cam atat in vine in cap acum ... Te intreb ca am si eu un sv S transformat in N si as vrea sa fac si trecerea de la semighidoane la ghidon de N . Mersi , o zi faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate