frigider Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Elegant. cea mai cu "stil" din multe vazute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 multumesc! deja caut un motor pt urmatorul caffe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 multumesc! deja caut un motor pt urmatorul caffe daca tot esti pasiona de ele...am gasit pe bikeshop anuntul asta. Gs550e Avand in vedere ca prezinta „defecte optice” cred ca merita modificata! Pretul mi se pare totusi cam mare...dar cred ca e f negociabil! P.S nu fac reclama...sunt si eu pasionat de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) salut multumesc de info. pretul e cam mare pt ce vreau eu.... eu oricum schimb piese si in motoare, gs 500 are pistoane mai mari ,valve mai mari.....etc... e si furioasa bestia mica ) Editat Octombrie 25, 2013 de Kustom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 salut multumesc de info. pretul e cam mare pt ce vreau eu.... eu oricum schimb piese si in motoare, gs 500 are pistoane mai mari ,valve mai mari.....etc... e si furioasa bestia mica ) Foarte tare..si pana la cat ai dus capacitatea gs-ului? Eu sunt pasionat mai mult de hondele anilor 70, SOHC, 4 linie, evacuare 4 in 4..dar nu ma deranjeaza si un Suzuki gs550/750 sau chiat un GT )..tot din anii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 acum e de 550, asa zice omul care da pistoanele ) dar se simte diferenta, si eu zic ca merita orice modificare al motorului (atata timp cat e facuta cu cap) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 bravo! mai parte, de astai fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 merci barbate mai da si tu un semn de viata ca eu mi-am schimbat telul si nu mai am numarul tau CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 http://oyamasgarage.blogspot.ro/search/label/%20contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate