dark_lord86 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Salut. Mi-am luat recent un kawasaki z750, avand masca farului modificata. Problema e ca nu e finisata pe interior, si nu imi place cum se vede. Cum, cu ce pot finisa partea interioara a mastii. Am atasat cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 daca nu cumva gresesc,nu o poti netezi,doar sa o chituesti toata pe interior...nici eu personal cand faceam copii dupa carene pe interior raman la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 Nu vreau neaparat toata suprafata, ci doar partea de sus care se vede cand e masca montata... Ma gandeam daca ii dau cateva straturi de antifon ceva genul asta http://www.accesoriiauto.ro/107-teroson-antifon-cu-cauciuc.html, si pe urma vopsesc iar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) antifonul nush dace se intareste si nu cumva ramane moale ca siliconul Editat Octombrie 23, 2013 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Gelcoat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Au... uite de asta ziceam eu pe alt topic, ca e diferenta intre tesatura industriala, de se foloseste la barci, butoaie si alte cele... si cea fina, stratimat, care se foloseste la piese care trebuie sa arate bine. Ia-ti o cutie de chit de fibra (cam 20 lei cutia mica), un spaclu de plastic pt chit (eventual 2, unul mai subtire si unul mai lat), smirgheluieste toata zona pe care o sa lucrezi, spala, degreseaza si da-i un strat de chit subtire, cat sa acopere imperfectiunile. Cand s-a uscat, il finisezi la mana cu smirghel de granulatii diferite (cat de fin poti la final, cu cat e mai fin, cu atat iese mai bine). Poarta 2 perechi de manusi chirurgicale cand smirgheluiesti fibra si lucreaza in aer liber, eventual cu o masca, pt ca se face praf. Smirgheluirea finala fa-o cu smirghel hidro, cu apa. Asta e cea mai ieftina varianta. Daca vrei sa si vopsesti... un spray de 25 lei si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 ok, multumesc. sper sa gasesc chit in cacao asta de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 gasesti la orice magazin de piese auto,daca nu au dau comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Gasesti si la magazine de piese si accesorii auto, si in magazine gen Bricostore, Praktiker, Dedeman... si chiar si in Carrefour, Cora etc, la sectiunea auto. E imposibil sa nu gasesti undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Spritchit. dai cateva maini bune, iei la frecat cu smirghel si o iasa cat de cat ok, dar tot vor mai fi niste gaurele. Dai pe spate si o vopsea neagra la spray si asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 de unde iau gelcoat? am cautat pe net, da nu prea am gasit. am vb cu cineva, o ramas ca imi trimite, dar de 2 saptamani nu a mai ajuns coletul... stice cineva un magazin ceva sau vreo persoana serioasa de unde pot cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 http://www.polydis.ro/ http://www.rompolimer.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 multumesc. desi nu cred ca o sa cumpar butoaie de 250 de kg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 polydis vand si la cantitati mai mici. oricum nu inteleg de ce te complici cu gelcoat si alte minuni, cand o cutie de chit de fibra e 20-30 lei si o gasesti peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 poi m-am gandit ca rezolv mai ieftin, nu mai trebuie sa vopsesc si in plus mi-e frica sa nu sara kit-ul de la vibratii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 mai ieftin de 20 lei nu cred ca e decat ipsosul de modelaj ) chitul de fibra e mai rezistent si mai aderent decat chitul de finisaj... de asta l-am si recomandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Sorry, tu chiar te plictisesti ingrozitor. In loc sa-ti iei un cauciuc mai bun, niste placutze de frina mai performante, o revizie generala la suspensii, tu o arzi cu spoiala. Pai, daca te uiti la partea interioara a carenei in timp ce mergi, ai sanse sa o dai rapid in gard. Oricum, nu strica sa ai kitul de reparatie pt fibra de sticla, ai sa ai nevoie de el cind o sa spargi carenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 fara nici o suparare iti zic ca vorbesti de pe dealuri. motocicleta a intrat in revizie generala, si urmeaza furci, rulmenti roti, rulmenti jug. daca gasesc un mecanic priceput in apropiere fac si jocul termic la supape. si daca tot sunt cu motocicleta demontata, de ce sa nu lucrez si la partile estetice care nu imi plac? pana acum am facut servisarea la etrieri, la rezervor (curatat pompa benzina, rezervor prin electroliza) tu probabil ai cauciuc de 1000 lei pe spate si umblii cu vopseaua corojita. JAGI, multumesc la fel! cel putin a tale is mai mari si mai costisitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Sa stii ca am vopseaua corojita de la trinte. Nu te supara, dar poti sintetiza ce am incercat sa-ti spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 Eu am inteles ideea... doar ca nu e cazul la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate