Nooxy Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 In prima zi merg doar pana la Targu Jiu.....acolo am cazare si plec a doua zi pe ruta de intoarcere...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 E super pe TA acum. /index.php?/topic/727482-transalpina-transfagarsan-de-mai/&do=findComment&comment=3988851 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Strategica si Transalpina, august 2015: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 28, 2015 Autor Share Postat Octombrie 28, 2015 (editat) Octombrie 2015. Editat Octombrie 28, 2015 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Tot octombrie 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2015 Bravos. Daca stiam, veneam. Tot octombrie 2015. » Post actualizat in 21 Nov 2015 06:57Pe sub nori si-un soare-albastru M-a purtat un cal maiastru. Noiembrie 2015, superb si pustiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Superb! Mai ales ca era pustiu... Se trece usor de zona "de inchidere"? Anul trecut erau trantiti niste parapeti de beton, dar cu distanta suficienta intre ei pentru moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Superb! Mai ales ca era pustiu... Se trece usor de zona "de inchidere"? Anul trecut erau trantiti niste parapeti de beton, dar cu distanta suficienta intre ei pentru moto. hai man... da o dracu !!!!! nu te ai plictisit sa bagi drumul ala pana la ranca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) De parapeti se trece usor. La Ranca era numai un beton pe o singura banda. Se poate trece si cu masina. Dincolo la Obarsia Lotrului se poate trece lejer cu moto. Si am mers pe drumul de Dragasani pana la Dobroteasa, apoi Galicea - Babeni - Francesti - Horezu - Novaci. Am ocolit radarele care nu mai dispar de la o vreme de pe Dealul Negru. Drumul e mai "stricat", dar interesant si facil pentru GS.. Sus n-a fost numai pustiu, dar raritate la altitudinea respectiva, fara vant. Chiar si singurel, plimbarea mi-a placut mult. Superb! Mai ales ca era pustiu... Se trece usor de zona "de inchidere"? Anul trecut erau trantiti niste parapeti de beton, dar cu distanta suficienta intre ei pentru moto. Editat Noiembrie 22, 2015 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate