northern_freyja Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) P.S. Sabina, cei de la fantana Miorita cel mai probabil sunt incepatori si fac doar Cheia dus-intors asa ca ai pe cine sa alergi! Mda, se pare ca soarta mi-a fost potrivnica azi si nu am putut sa ajung... Incerc sa plec de la 12 incolo. Daca sunt doritori de o plimbare mai scurta (poate un pranz mai intarziat la Cheia, cam 300 km dus-intors), sa se anunte aici. Punct de intalnire probabil tot benzinaria de la Fantana Miorita. Editat Octombrie 26, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) Gaşca pentru mâine, vreun semn, ceva? Editat Octombrie 26, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 Pai ati facut topic?Eu sunt prin oras,tot eu sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Păi tu eşti ăla cu magnet. Şi eu tot prin oraş sunt, mă lupt cu o pastramă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) Gaşca pentru mâine, vreun semn, ceva? Eu prezent, zi unde si cand ne vedem ? Editat Octombrie 26, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 cum a fost astazi ? salut felicitari pt iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 (editat) A fost chiar bine,pe Cheia erau zone la umbra cu ceva mazga pe jos,dar dupa Babarunca se putea merge ca vara,iar pe Siriu foarte bine.Liber, o iesire pentru care ma felicit ca am scos iar mobra de la iernat. Si cateva poze din locurile deja arhicunoscute: Editat Octombrie 27, 2013 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate