glucian Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Tura: Buc-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Saliste-Ranca-Novaci-Horezu-Rm. Valcea-Pitesti-Buc. Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 foarte frumos! misto culori! bravo pentru tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Man, m-ai speriat cu titlul asta, eu maine am planificata o tura pe Transalpina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 ce vreme misto ai prins.. bune pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 unde-i ianachim ...sa-i starnesti iar invidia si sa-ti copieze traseul )) on topic: frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 unde-i ianachim ...sa-i starnesti iar invidia si sa-ti copieze traseul )) on topic: frumos! iaca si eu ca FETELE, ba un MALL, ba un SOLAR..... tu, sanatos voios?????? cum merge BORMASINA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 transalpina e inchisa de ceva timp .. pe 19 oct era gheata si zapada ceva de speriat ..dar tot mai treceau masinile pe acolo si intrebau daca se poate merge sau nu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 transalpina e inchisa de ceva timp .. pe 19 oct era gheata si zapada ceva de speriat ..dar tot mai treceau masinile pe acolo si intrebau daca se poate merge sau nu )) TA n-a fost niciodata deschisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 ciudat .. dar spre deosebire de ceilalti ani doar anul asta am gasit 2 piloni pe strada care sa interzica accesul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 ciudat .. dar spre deosebire de ceilalti ani doar anul asta am gasit 2 piloni pe strada care sa interzica accesul Pai cand e chiar belita dubleaza garda... De dragu' salvamontistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Transalpina e circulabila momentan, am trecut eu sambata seara de la novaci pana la ob.lotrului, e frigut dar e superba mai ales in perioada asta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate