28fun Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Ce chestie stupida. Practic berbecu a intrat in tine direct pe contrasens, singura ta vina fiind ca nu aveai dreptul legal sa fii acolo. Daca in locul tau era un taxi sau autobuz era 100% vina celui cu Skoda. Probabil butona telefonul sau ceva de nu a fost in stare sa tina volanul drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Conserva a călcat linia continuă, a trecut pe contrasens şi acolo s-a produs impactul, e mai grav decât ce a făcut moto. Gaddamn cagers on phones. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 asta e semnul care apare la intersectie V Parvan cu Mihail K eu unu nu am avut niciodata TUPEU sa urc spre universitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 aham... nu am mai vazut semnul ala de cand mi-am luat B-ul si, incepator fiind, am ajuns in dreptul lui fara sa vreau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate