BlackLord Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Salut, Am o intrebare, poate stupida, dar... "Daca scot dB killerul din evacuare... odata scos ramane scos sau se "remonteaza" in caz ca..." Toba e cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 De regula se poate pune la loc. E prins cu un surub. Daca il dai jos, astupa gaura aia unde era surubul, tot cu surubul ala, pentru ca: - nu il pierzi, sta la locul lui; - daca lasi gaura goala o sa suiere/fluiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2013 Merci de reply! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 De regula se poate pune la loc. E prins cu un surub. Daca il dai jos, astupa gaura aia unde era surubul, tot cu surubul ala, pentru ca: - nu il pierzi, sta la locul lui; - daca lasi gaura goala o sa suiere/fluiere cam ce melodie fluiera? tonalitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 poate dii tinut de un surub sau de un arc. poti sa il pui inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2013 Are un surub. Nu stiam daca e o chestie permanenta indepartarea dB killerului. Nu-s cocalar dar sunt curios cum ar suna fara Totusi e posibil s-o inscriu in afara si daca as ramane fara dB killer nu cred c-as avea mari sanse, de aceea am intrebat. Multumesc de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate