Bestie Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Nouati despre acest Minsk? Ce se mai intampla cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul987 Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 am si eu o intrebare ce pas are lantul dela roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Cu ce te-a suparat rusoaica de ai scos-o la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil68 Postat Februarie 11, 2018 Autor Share Postat Februarie 11, 2018 Buna, Raluca, ma mut de la casa si nu voi mai avea unde sa o adapostesc iar pe altii nu vreau sa-i deranjez...de aceea o vand. O zi frumoasa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin88iasi Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Va salut cu respect! Am citit tot topicul si nu am mai aflat ce s-a mai intamplat cu viteza de 50km/h.... A revenit motorul in parametri normali? Eu am un minsk fara acte cu 450km reali ce nu necesita restaurare si ajunge la 100km/h destul de violent si rapid. V-am scris pe OLX ca sunt interesat sa vi-l cumpar mai mult pentru acte, insa citind intreaga istorie, cu atat mai mult il vreau. Cati km ati reusiti sa faceti in cei 4 ani? In ce stare e motorul acum? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate