B.B. Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 eu folosesc Castrol adus de la vapor, mi-aduce cineva .... nu pute deloc, nu scoate fum, nu face asa multa calamina... nu stiu de care este ... M 40 Super2 cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Stihl rulz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b05tan Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Unde se gasesc in Bucuresti uleiuri de amestec Stihl si Husqvarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Unde se gasesc in Bucuresti uleiuri de amestec Stihl si Husqvarna? foloseste MOL Arol 2T. are cel mai bun raport calitate-pret. lasa "chestiile" aste exotice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) DE 3 ANI STIHL -- 30 RON SUNT FF MULTUMIT SALUT!! Editat Aprilie 12, 2007 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b05tan Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 DE 3 ANI STIHL -- 30 RON SUNT FF MULTUMIT SALUT!! Stihl Stihl... da' de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Cauta reprezentantele Stihl/Husqvarna in Bucuresti. Acolo gasesti si ulei. In BT, 1 l de ulei Stihl e cca. 20 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 mai nou motul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Salut. Daca va poate ajuta cu ceva, valabil ptr. Bucuresti, reprezentanta Husqvarna tel 0213521801. Sunati si ei va pot indrepta spre un magazin din retea care poate fi intimplator aproape de zona in care locuiti. Nu interpretati mesajul ca fiind ceva publicitar. Este un simplu ajutor. I-mi pare rau ca nu am si informatii despre Stihl. Daca apar le voi posta si pe acelea. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate