c0sminel Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) prin vara am gasit o schema(acum nu o mai gasesc pt a o fabrica) pt piesa de care se prinde un eventual amortizor spate nou....pe aceasta cale va rog daca ati facut aceasta conversie sa imi dati de veste.scz eventuale greseli. pana la urma am gasit tot eu.oricum multumesc, ar putea sa imi faca cineva piesa asta din schema? Editat Noiembrie 6, 2013 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 In Bucuresti iti pot recomanda eu pe cineva care construieste absolut orice piesa vrei. Dar trebuie sa vii sa discuti cu el. Nu stiu daca ai ceva tangente pe aici. In principiu orice atelier de lacatuserie/strungarie/prelucrare metale..etc care se respecta...poate face piesa aceea, nu este ceva complicat... Trebuie sa gasesti ceva si in Roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 prin vara am gasit o schema(acum nu o mai gasesc pt a o fabrica) pt piesa de care se prinde un eventual amortizor spate nou....pe aceasta cale va rog daca ati facut aceasta conversie sa imi dati de veste.scz eventuale greseli. pana la urma am gasit tot eu.oricum multumesc, ar putea sa imi faca cineva piesa asta din schema? De obicei alea vin pereche. Ce nu vad acolo e marimea unghiului dintre gaurile de pe capete si gaura centrala, sper ca ai inteles la ce ma refer. De facut ti-o poti face si tu, nu iti trebuie decat o bormasina si un flex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 multumesc George pt rezolvarea uneia din probleme, ThunderByte-imi trebuie doar una ca cealalta ureche este si mai exact e surubul care se prinde si cadrul coditei.si asta e inlocuitorul urechii de la amortizorul stock care este mai complicat si trebuie sa vina in directie cu cealalta ureche sa poti prinde un amortizor stock de r6 99-01 sau r1 dupa 2004 din ce am gasit pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ti-o pot face eu. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate