Sergiu_Q Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 jos palaria pentru ei, eu, daca eram o luam. si o luam pentru ca nu ma asteptam. as baga-o la capitolul "ghinion" si eu sunt din categoria celor care cu siguranta nu mai apucam sa evit. ca sa fiu in aceiasi nota cu tine...scapai doar daca aveai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2013 soferul masinii a fost orbit de farurile celui ce a facut la dreapta iar motociclistul a fost ascuns" tot de el de aia, faza lungă că e noapte că e zi, în oraş!! iar înafară faza lungă ziua. de vreo ceva luni practic asta şi pot spune că este mult mai ok aşa, chiar am observat că sunt mai bine văzut. ştiu, nu este etic dar siguranţa e mai sus de etică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate