Doctoru Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Ce dimensiuni de teava ai folosit, diametru exterior si grosime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Bravo , ma bucur pt ca ai reusit cinste tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Ahoi! Ma bucur sa aud ca ai reusit sa faci inregistrarea, e o motocicleta prea faina ca sa fie numai de showroom. Succes in continuare la proiecte, o sa mai vorbim si eu acum pun sea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmirceas Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Reusit proiect, am si eu un Morini Excalibur 350 si vroiam sa-l vind, dar privind ce frumos ti-a iesit tie... o sa ma mai gandesc. Am o intrebare, cum ai trecut de RAR asa modificat, a fost dificil? Oricum, stralucit proiect, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 a facut pe dracu in 4, da la inamtriculat. dai PM omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Foarte frumos - felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate