BlackLord Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 fericitule..ideal e sa stii ce vrei si cand se iveste ocazia nu stai in dubii! multi viseaza ceva si pe drum se sucesc si cumpara altceva..dupa care dispera, stiu cazuri. bv tie, sigur o sa fiti nedespartiti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Felicitari pt achizitie. Sa o stapanesti sanatos ! Asfalt uscat ! Si pt ca nu ma pot abtine: o vinzi sau te lauzi ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 (editat) ma laud Felicitari pt achizitie. Sa o stapanesti sanatos ! Asfalt uscat ! Si pt ca nu ma pot abtine: Editat Noiembrie 23, 2013 de rzw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn_k1 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 NU o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 misto ca nu papa mult magaoaia asta la 90/100 la ora... ) tipic romanilor ... Uite ce inseamna sa ai rsv ... stie cu ce se mananca benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 NU o vinzi? nu cred ca o vinde. din pacate a gresit formul , aici se discuta de motociclete. oricum chiar si asa, frumoasa scula. pacat de marca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Bravo Razvane! Sa ma dai si pe mine o tura in primavara:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 ) tipic romanilor ... Uite ce inseamna sa ai rsv ... stie cu ce se mananca benzina ) ma refeream ca e misto ca nu papa mult a lui, la viteza aia, avand in vedere ca-i de 1200cc. Iar a mea,stai relax, la 90-100 ia cred ca vreo 5.5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Decembrie 2, 2013 Autor Share Postat Decembrie 2, 2013 Bravo Razvane! Sa ma dai si pe mine o tura in primavara:P sigur ! da vreau si eu cu wrx ul dupa aia... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 S-o conduci sanatos. Eu nu ma hotarasc intre GS si GSA. Cand treci prin Calarasi, anunta-ma sa vad cum stau pe saua asta joasa. Dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 nu i nevoie de bere , pt conservari cand vrei motocicleta, cauta i pe cei cu ochi mici si galbeni ( honda, suzuki, etc ) ezi vezi ca te am mai ajutat si pe alte topice, sa nu te aud ca ai gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Bravo! Frumoasă motocicletă! Câți mai mulți km fără incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Ai reusit sa schimbi saua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate