SBN Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 aici parca nu e asa evidenta diferenta de cai dintre zx10 si gsx-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 SBN, ii cunosti pe piloti, sint cit de cit egali ca valoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 http://s4.visordown.com/uploads/images/large/15935.jpg Nu e chiar SS dar e ceva special. Din ce am citit motorul asta e unul foarte reusit, folosit pe mai multe modele cu succes. Wtf! Am in jur de 10000 km pe un triumph sprint st955. si cred ca mai mult de 20000 pe un scuter de 250 cc.In legatura cu triumph ca a zis cineva mai sus. Mie personal imi plac foarte mult. Dar singura moto sportiva care o produc e daytona si e de 600. De cand am luam permisul in 2009 m-am urcat direct pe miar si nu cred ca ma lasa inima sa cobor acum spre 600. Si la multi ani de ziua romaniei si a romanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 SBN, ii cunosti pe piloti, sint cit de cit egali ca valoare? Hai man, ca din aia care alearga acolo nu cred ca sunt stangaci..iar in linie dreapta nu stiu cata diferenta de skill e intre aia. zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate