Andrei/KLX Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Am ajuns si aici 45.172891N, 25.706675E la Crucea de langa localitatea CORNU, jud. PRAHOVA si fiind 1 decembrie am fluturat steagul. Hai ROMANIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 frumos, multumim de poze! cum e drumul pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 Asfalt, mai putin ultimii 200 metri, drum pietruit, pregatit de asfaltare. Se poate ajunge si cu autoturismul, nu sunt noroi si nici gropi, doar pietris si pamant batatorit. La NORD de cruce drumul continua cu gropi, noroi si lut , e drum de stana, care iese in localitatea Plaiul Cornului, la EST de Nistoresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Cred ca v-am vazut in trafic azi, prin cartierul Damaroaia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 frumos.putine poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate