23X_Kill Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Sunt incepator la Motociclete cross( sau in general mai mari) am deja de 5 ani un scooter dar nu am rulat pe asfalt numai cand m-am dus sa iau paine etc. deci am cumparat de vro 2 luni o motocicleta cross e din 2009 are 250 cc in 4 timpi nu e o motocicleta de clasa 1 e un Bemi Bashan cu motor Loncin, dar asa am auzit ca daca is intretinute bine si nu se folosesc la hard enduro numai ceva plimbari pe drumuri forestiere si un pin in padure/munte sunt bune, am cumparat o motocicleta de acesta pentru ca e prima mea motocicleta care e peste 50 cc :P si ca un incepator sigur ca o sa cad cu ea si pentru a invata sa dezvolti controlul motocicletei e foarte bun. as vrea sa aud ceva sfaturi , dupa cate ore de functionare se schimba uleiul,...etc. Am 17 ani deci va trebui sa dezvoltati sfaturile ca sa inteleg usor. Multumesc mult!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Altul printre noi asa tanar.Felicitari(eu am 16) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
23X_Kill Postat Decembrie 7, 2013 Autor Share Postat Decembrie 7, 2013 mersi , la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 cele mai bune sfaturi le ai de la" producator" in cartea tehnica iti spune tot ce vrei sa aflii , inclusiv ce sa faci cu motoru' incearca sa cauti ceva pe net...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 vinde gunoiul si ia orice marca dintre cele consacrate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 haha, asta e cel mai bun sfat, pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 pai daca-l vinde.. aluia care o sa-l cumpere si o sa posteze iar aici ce o sa-i mai spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 tot adevarul, chiar incerc sa ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 pai nu sa le vinda trebuie sfatuiti, ci sa nu le mai cumpere.. cred ca de fapt ai vrut sa zici "arunca-l" si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Soptea Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Uleiul se schimba la maxim 6 ore de functionare la toate Cross-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Uleiul se schimba la maxim 6 ore de functionare la toate Cross-urile. unde ai vazut ca se discuta de motoare de cross aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 daca ite dai pe circuit, unde esti tot timpul cu gazul tras la maxim poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Soptea Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 @Vargoneti poate iti faci si tu timp sa citesti titlul topicului in care ai postat. @Suzuki RM 125 noi la 4T in conditii de antrenamente pe circuit in schimbam la 4 ore chiar. Acuma fiecare face cum crede de cuviinta.... omul a intrebat si eu am raspuns ca deh... spre exemplu eu la masina il schimb la 10000 si patronu la duba la 30000-40000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 @Vargoneti poate iti faci si tu timp sa citesti titlul topicului in care ai postat. @Suzuki RM 125 noi la 4T in conditii de antrenamente pe circuit in schimbam la 4 ore chiar. Acuma fiecare face cum crede de cuviinta.... omul a intrebat si eu am raspuns ca deh... spre exemplu eu la masina il schimb la 10000 si patronu la duba la 30000-40000. scuze , nu stiam ca Bemi Bashan e un motor de cross cu care se merge in regim de curse si ii trebuie schimbat uleiul la 6 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 asta ziceam si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Bemi Bashan nu e cross cu schimb de ulei la 6 ore de functionare. E un FULLCROSS cu schimb de ulei la 6 ore punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 lesin:)))))))))))))) nici gratis sa il primesc nu as pleca pe asa ceva in padure, de frica intoarcerii pe jos in cizmele de "full cross ". La motocross...deja vorbim de cadru rupt si accidentari serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 lesin:)))))))))))))) nici gratis sa il primesc nu as pleca pe asa ceva in padure, de frica intoarcerii pe jos in cizmele de "full cross ". La motocross...deja vorbim de cadru rupt si accidentari serioase. nici daca primesti schimb ulei gratis la el(la cate ore vrei tu) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 decat daca e ulei fulcross ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate