Luke_highwalker Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Meh, eu dupa vreo 9 luni merg ok, putin a pinguin cum spune cineva mai sus, insa mai am de recuperat si revin la normal cica P.s. am avut ambele picioare facute varza, stangu dupa cum se vede iar la dreptul femurul rupt ca un bats.... Hopa!..Recunosc ca n-am mai citi ziarul in ultima vreme. Ce-ai facut?...ti-ai luat pana la urma R1 ala? la cum arata pozele...U fucked up bad. Recuperare usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 nop..fara viteza decat cand se merita.. ce naiba poate sa apara oare dintr-o strada laterala? ghici..o masinaaa..daaa!daca depasesti viteza traficului ai o problema, iei prin surprindere asta se intampla si vin mielusheii si se plang ca plm conservarii..nici nu merita atentia sincer, sa oracaie cat poate cine stie poate invata si ceva din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krime777 Postat Februarie 12, 2014 Autor Share Postat Februarie 12, 2014 A mai trecut o luna, revin cu continuarea. Scos ghipsul acum 2 zile, bratul este intepenit si umflat dar isi recapata mobilitatea incet incet. Se vindeca frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Au! Mi-a dat un pic de gandit postul tau, daca la viteza aia mica ai patit asta ... Bine ca esti OK acum. Btw, vezi ca exista niste creme (contractubex, cimeosil ) care se aplica pe cicatrici pt a se retrage mai usor si a se vindeca mai frumos. A folosit prietena mea cand si-a facut o operatie si au avut efecte foarte bune. Asfalt USCAT pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 doamne ajuta..si maine e o zii buna de trait..sa vina primavara odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Hopa!..Recunosc ca n-am mai citi ziarul in ultima vreme. Ce-ai facut?...ti-ai luat pana la urma R1 ala? la cum arata pozele...U fucked up bad. Recuperare usoara. Nu ai pierdut nimic, nu am luat yer1, am luat un F4, Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 cu asta o mai duci o vreme..cu r1..mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate