Sari la conținut

silver_yamaha

Banned
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silver_yamaha

  1. nu ai mai trebuie permis acolo unde a ajuns saracu`!
  2. bune si accidentele..mai apar piese la vanzare...subscriu ce zicea cineva de curand dupa o drama de asta!
  3. ciudat, eu nu ies nici daca ploua sa nu o murdaresc si altii cauta noroaie..hmm! pierd ceva oare?
  4. relax man, e ca la ak47..bulett prouf..asa e construita cu jocuri(tolerante mari)sa duca in orice conditii de temperatura!
  5. numai pentru cunoscatori(incepatori)
  6. a facut un bine societatii..bilet doar de dus..ai multumim mult!
  7. a rezolvat-o..e sparta toata..alt ciumeg!
  8. injectia e mama lor! dai un ban dar face, sa dus vremea carbu`
  9. zicea unu mai sus ca nu e bine sa opresti din contact motorul ca 20 volti plm..eu niciodata nu al opresc din boton` ci doar din contact..si ce sa vezi, merge ok de ceva ani! oricum la fz6 in carte scrie mentenace free for life...la aprindere! yamaha all the way!
  10. vine 1mai..capul sus!! urmeaza o vara fierbinte, motive de veselie sunt! ciumegia costa f scump uneori..din pacate!! oricum nu merita chiar pretul asta dar acum e tarziu! daca se poate invata ceva din asta e ok, valabil ptr incepatorii care o mai comit pe barba lor! din cand in cand e bine sa ne privim in oglinda caci nu devenim rossi peste noapte! fiecare stie cu adevarat ce poate si pe forum se mai c.a.c.a pe el fiecare ca ar fi..ca ar merge..plm..stim fiecare cum e!
  11. scula..si ce extrase aveai pe el..am urmarit topicul de vanzare..misto!
  12. xenon de 8000k..relee fire f groase..e bec rece..lumina mult peste becurile din fabrica..acum fiecare le stie pe ale lui
  13. si eu..via italia o superba yamaha fz6 S..manca-o-ar tata pe ea de regina! nefolosita era, ambreiajul si cutia eu le-am rodat..acum fiecare cu bulanu' lui..fara graba iei motor ok oricand!
  14. era ieftin probabil..R.I.P. baietzasului de cartier..vine o vara superba numai buna de petrecut, pacat! sincer mi-a stricat echilibrul, dumnezeu sa-l odihneasca caci nu a apucat mare lucru din viata asta! incetati cu injuraturile macar !
  15. germania..hmm, revizii la timp, piese de calitate ce sa zic! si de la noi e ok caci scapi de transport traduceri autentificari rar etc..daca sunt identice nu merita deranjul logic numai sa stii istoricul cat de cat..alte pareri?
  16. poate facea conducere de noapte..! apropo, de el ce se mai aude?
  17. mi-a stricat ziua cretinul..merita sa vina prieteni taicasu cineva sa-i rupa gura acolo pe loc mama lor de leshinati..fomalai
  18. taci mha ca nimic constructiv nu aduci comunitatii..numai ura si mistocareala de pustan (cuvant urat) ai haterule..sper din suflet sa dam ochi in ochi vreodata..o sa am eu grija..``amice``
×
×
  • Creează nouă...