cozo Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 1. iar vorbiti mult si degeaba. puneti mana si faceti-va ceva siapoi vorbiti. 2. motoreta mea imi place cum a iesit, si eu am ales cat de incarcata sa fie. 3. mouse, fara suparare dar am vazut multe basini de lucrari in aerograf de la baieti care se dadeau mari artisti. vino sa vezi motoreta mea live si apoi vorbim de pretzuri. daca vreti ceva calumea, NU MAI FITI CHITROSI. gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iron666jack Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Nu de alta dar pe interiorul castii deja ai unul.... asa e dar nu strica sa ai unul de rezerva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Salut Moogoo! Trec direct la subiect - cat ma costa sa-mi scrii pe rezervor "Virago" ca e vopsit si nu mai scrie nimic pe el? Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iunie 2, 2004 Autor Share Postat Iunie 2, 2004 Bre, mare lucru, un scris pe rezervor, intr-o culoare, nu-i cine stie ce... cit vrei tu! Dar, mai e o chestie: vrei sa-ti fac un fel de scris personalizat, sa inventez ceva, vrei sa scriu ca si cum s-ar vedea printr-o spartura in rezervor, vrei sa para ca e cromat si lucios, vrei sa fie ca si cum ar fi luat foc... vrei sa... asa-si-pe-dincolo? Daca vrei DOAR un scris simplu, de ce nu pui un sticker? Intentia mea e sa fac mai mult pentru voi, adica mai mult decit ati putea sa faceti si singuri. Un sticker se poate face la orice firmulitza care are cutter-plotter... Le dai originalul textului si ei refac fonturile, le taie din autocolant colorat si ti le lipesc contra unei sume modice... Tu cam cit ai fi dispus sa dai pe asa ceva? ... adica pe munca mea, nu pe sticker... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 Hai ca m-ai facut sa ma gandesc foarte serios la ce poti de fapt sa faci. Trebuie totusi sa-ti spun ca doresc sa-mi faci ceva de aprox. 200E. Cred ca va trebui totusi sa ne intalnim sa stam de vorba pe "viu". Multumesc pentru raspuns. Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Hello Moogoo, Taman m-am facut cu un Harley si vreau sa-l personalizez.Subiectul sa fie legat de cultura japoneza. musai un samurai,un Fiji pe fundal , flori de cais,etc.Asta pe la iarna, ce zici , te incumeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 M-am lamurit! Astept iarna asa cum o asteapta un pinguin ramas fara benzina in deshert! Mare lucru voi face la iarna! Pe bune, sint pregatit! Vara-mea mi-a adus un set nou de materiale speciale din Canada. Am mai vorbit si pe la Glasurit, aia cu vopselurile auto si am de gind sa mai iau si de-acolo ceva marfa pentru la iarna. Voi hiberna printre carene de motoare, invelit cu rezervoare de choppere si cu muuulte cashti pe linga mine...Fac o lista pentru la iarna? Declar lista deschisa... START! In alta ordine de idei, nu prea mai am mobil (deocamdata), dar am in continuare mailul mugur@artpub.ro si mugur-popescu@excite.com, si telefonul fix (seara) 629.34.35. Vizitatorii doritori sa discutam pe tema asta sint asteptati oricind la biroul meu pe Magheru, cu un semnal inainte si gata. Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 Mamaaa! Am avansat la gradul de "Scuterist"!!!!! Mai deunazi eram "pieton", apoi "biciclist"... Ce ti-e si cu Forumurile astea! Poate ma invatza si pe mine cineva sa merg pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 M-am lamurit! Astept iarna asa cum o asteapta un pinguin ramas fara benzina in deshert! Mare lucru voi face la iarna! Pe bune, sint pregatit! Vara-mea mi-a adus un set nou de materiale speciale din Canada. Am mai vorbit si pe la Glasurit, aia cu vopselurile auto si am de gind sa mai iau si de-acolo ceva marfa pentru la iarna. Voi hiberna printre carene de motoare, invelit cu rezervoare de choppere si cu muuulte cashti pe linga mine...Fac o lista pentru la iarna? Declar lista deschisa... START!In alta ordine de idei, nu prea mai am mobil (deocamdata), dar am in continuare mailul mugur@artpub.ro si mugur-popescu@excite.com, si telefonul fix (seara) 629.34.35. Vizitatorii doritori sa discutam pe tema asta sint asteptati oricind la biroul meu pe Magheru, cu un semnal inainte si gata. Hai noroc! M-ai trecut pe lista, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iulie 8, 2004 Autor Share Postat Iulie 8, 2004 Mi-am reconectat vechiul numar de telefon! Ma gindeam ca poate a vrut cineva sa dea de mine si n-a reusit (dar imi fac ginduri degeaba, ca stiu ca nu va place sa aveti un motor frumos si colorat! hehe!!) Deci, 0740. 193.953. sau 629.34.35, seara pe fix. Mai am si-un zapp de imprumut momentan, 0788.880.814... La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 pana vine iarna imi face mie mugurel o casca de raliu... hi, hi ,hi v-am zis ca nu dorm dupa renegade trece-ma si pe mine la iarna... gasesc eu ce sa vopsesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iulie 8, 2004 Autor Share Postat Iulie 8, 2004 Noroc bun Nea Cozo! Atzi vazut? Pentru el, casca de raliu e gratiiiis! Primul venit, primul servit! Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 nu mai zice coane ca ma bleastama dusmanii.. nu faci si tu o mascota?? ca ai concurenta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Cam asa ceva as vrea pe motor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iulie 9, 2004 Autor Share Postat Iulie 9, 2004 Frumos, se face si mai bine de-atit... Adica poti avea un vulturel mai bine desenat, poate chiar realist, cu pene si ochi sticloshi, pierdut in grafisme de flacari... sau un desen mai geometrizat, ca si cind ar fi facut din crom, cu sclipiri si luciri ca o emblema metalica atasata de rezervor... vorbim cind e cazul... Ride safely! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 Hai si tu cu ceva model sa vad despre ce vorbim, daca zici ca se poate si mai bine. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iulie 30, 2004 Autor Share Postat Iulie 30, 2004 Yes! Primul oltean, mai curajos decit Mihai Viteazu', este Mihnea, care vrea un taur pe-al sau chopper - sa fie primit! Va avea un taur, va tinem la curent cu poze, cind incep lucrul... peste citeva saptamini, zice el. Sper sa nu se supere ca i-am divulgat intentia, dar n-am avut rabdare. Intre timp ma gindesc la Renegade... adinc de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 1, 2004 Share Postat August 1, 2004 Chestia cu imi place. Astept sa vad la ce te gindesti. Pina atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat August 14, 2004 Share Postat August 14, 2004 sal ai terminat casca lui cozo ca vreau si eu sa vad ke a esit ca am o casca si vreau sa fac keva pe ea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 Mai Domnilor, sint mai ocupat ca niciodata, n-am timp nici sa ... nici sa... Cu toate astea, am terminat o casca, asa de control... Nu stiu daca va place... Aici totul e subiectiv. Am in lucru acum o casca de karting, va fi ceva mai matematic, mai sportiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 alta vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 si alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate