george-bogdan Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 MZ din 1958 de vanzare. L-am recuperat acum 4-5 ani , l-am curatat de rugina, l-am completat cu piesele lipsa, si am obtinut actele. Acum mai trebuie facuta instalatia electrica. Cutia "neagra" specifica exista, la fel ca majoritatea pieselor lipsa din poze. Acte: exista talon vechi, contract de la persoana din talon catre mine si fiscal de la respectivuldin 2010. Am incercat sa il impun la financiar in 2010 dar , deoarece nu exista carte de identitate, nu au acceptat. Am hartie de la fisc in acest sens. Seriile toate corespund si sunt cele corecte, nemasluite. Pret 400 euro. Se va ridica din Otopeni. P.S. In poza atasata se prezinta motocicleta in garajul fostului proprietar, undeva in 2007, inainte de demontare si revopsire. mz_rt_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Este Mz rt 125/3.Difera la butuci de frana,mai multe. Editat Decembrie 17, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) BUTUCI...da, anal fabetule?! http://dexonline.ro/definitie/butuc Editat Decembrie 17, 2013 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) BUTUCI...da, anal fabetule! http://dexonline.ro/definitie/butuc Multumesc dom'profesor Doar ca ma cam intreb : chiar eu sunt in top?!?!?!?! Eu zic ca sunt si mai exagerati ca mine,dar fiecare vede ce vrea Editat Decembrie 17, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Imi cer scuze de offtopic: Da...esti in top...fara exagerare, si ti-au mai spus-o si altii (daca vrei sa-ti amintesc, o pot face, posturile exista!). Esti unul dintre cei mai tineri de pe-aici, care ar trebui sa aiba ca si prioritate invatatura, eventual cum se scrie, cum se exprima (mai citeste si tu niste almanahe!!!), cum se adreseaza cuiva si cum i se raspunde (aia sapte ani de-acasa nu se vad deloc la tine, crede-ma!), si abia dupa aceea probleme legate de lumea moto. Habar n-ai ce-s aia Volti, dar tu vrei sa vezi incarcarea la motocicleta, habar n-ai ce-i ala Amper, dar vrei sa ai baterie puternica...si multe altele... Vrei posturi neaparat, multe, nu conteaza calitatea lor si continutul, vrei sa fii luat in seama, dai sfaturi...dar in schimb tu esti zero...zero barat! Mai nou vad ca sfatuiesti si pe cei cu MZ-uri, probabil esti vreun mezerias! Scuze inca o data pentru offtopic! Ontopic: Faina jucaria, tatal meu a avut una nou-nouta, prin 1961...care din pacate a ajuns la fier vechi (primele trei poze din attach reprezinta fiara, calarita de mine, bebelac in virsta de citeva luni). Spor la vinzare! Editat Decembrie 17, 2013 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Facem un pact.De fiecare data cand gresesc,ma corectezi( stai linistit,nu iti dau de treaba) In timp de 1,2,3 sapt.Dar in acest timp te mai uiti si dupa alti,si la urma zici tu daca eu is primu.Iti arat ca nu ai dreptate.Iar la faza cu "mezeriasu" mi-am zis punctul de vedere(care defapt asa e;daca nu e asa care cunoste poate sa ma corecteze ,dar nu are cum).Aici chiar cu tot respectul,trebuie sa te contrazic.ESTE UN MZ RT 125/2 Imi cer scuze de offtopic: Da...esti in top...fara exagerare, si ti-au mai spus-o si altii (daca vrei sa-ti amintesc, o pot face, posturile exista!). Esti unul dintre cei mai tineri de pe-aici, care ar trebui sa aiba ca si prioritate invatatura, eventual cum se scrie, cum se exprima (mai citeste si tu niste almanahe!!!), cum se adreseaza cuiva si cum i se raspunde (aia sapte ani de-acasa nu se vad deloc la tine, crede-ma!), si abia dupa aceea probleme legate de lumea moto. Habar n-ai ce-s aia Volti, dar tu vrei sa vezi incarcarea la motocicleta, habar n-ai ce-i ala Amper, dar vrei sa ai baterie puternica...si multe altele... Vrei posturi neaparat, multe, nu conteaza calitatea lor si continutul, vrei sa fii luat in seama, dai sfaturi...dar in schimb tu esti zero...zero barat! Mai nou vad ca sfatuiesti si pe cei cu MZ-uri, probabil esti vreun mezerias! Scuze inca o data pentru offtopic! Ontopic: Faina jucaria, tatal meu a avut una nou-nouta, prin 1961...care din pacate a ajuns la fier vechi (primele trei poze din attach reprezinta fiara, calarita de mine, bebelac in virsta de citeva luni). Spor la vinzare! Editat Decembrie 17, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Facem un pact.De fiecare data cand gresesc,ma corectezi( stai linistit,nu iti dau de treaba) In timp de 1,2,3 sapt.Dar in acest timp te mai uiti si dupa alti,si la urma zici tu daca eu is primu.Iti arat ca nu ai dreptate.Iar la faza cu "mezeriasu" mi-am zis punctul de vedere(care defapt asa e;daca nu e asa care cunoste poate sa ma corecteze ,dar nu are cum).Aici chiar cu tot respectul,trebuie sa te contrazic.ESTE UN MZ RT 125/2 man, mz-ul e 125/2, in prima ta postare ai scris 125/3, acum scrii ca 125/2, asta inseamna ca nu contrazici pe nimeni, chiar le dai dreptate, (in mai multe privinte), numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Este Mz rt 125/3.... ....ESTE UN MZ RT 125/2 Deci, de care e? Că eu nu-mi dau seama numai din afirmațiile astea două! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) man, mz-ul e 125/2, in prima ta postare ai scris 125/3, acum scrii ca 125/2, asta inseamna ca nu contrazici pe nimeni, chiar le dai dreptate, (in mai multe privinte), numa bine! Scuze,Greseala de tipar.Am vrut sa scriu 125/2 Deci, de care e? Că eu nu-mi dau seama numai din afirmațiile astea două! Greseala mea In prima poza este un butuc de Mz rt 125/3 iar in a 2-ua un butuc de 125/2. Editat Decembrie 17, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Facem un pact. De fiecare data cand gresesc, ma corectezi corectati (stai stati linistit, nu iti va dau de treaba). In timp de 1,2,3 sapt. Dar in acest timp te va mai uiti uitati si dupa altii si la urma zici tu ziceti dvs. daca eu is primul. Iti Va arat ca nu ai aveti dreptate. Iar la faza cu "mezeriasul" mi-am zis punctul de vedere (care de fapt asa e: daca nu e asa, care cunoste, poate sa ma corecteze, dar nu are cum). Aici chiar cu tot respectul, trebuie sa te va contrazic. ESTE UN MZ RT 125/2. Ti-am facut citeva corecturi...putine, ca am si altceva de facut, decit sa te invat ce-ar fi trebuit ca tu deja sa stii, fiindca ai trecut prin citeva clase, presupun! Urmareste atent inclusiv spatiile, punctuatia, folosirea alor doi "i"...etc. Iar dupa altii nu ma uit, fiindca tu esti singurul cu mucii la nas care in loc sa tohoceasca o carte, lalaie pe un forum paralel cu el. Locul tau nu-i aici...scolarii (mai ales aia prosti) au alte forumuri pe care trebuie sa le frecventeze! In ceea ce priveste modelul MZ-ului din topic, componentele lui...etc, nu m-am bagat, nu am contrazis pe nimeni, nici macar pe tine...fiindca nu ma pasioneaza. Chiar, ca pentru mine, ce model este pina la urma exemplarul expus la vinzare?! Nu mai vreau raspunsuri de la @nalfabetul de mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Scuze,Greseala de tipar.Am vrut sa scriu 125/2 Greseala mea In prima poza este un butuc de Mz rt 125/3 iar in a 2-ua un butuc de 125/2. man, te depaseste situatia! renunta! numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 man... It is not a man, it is a boy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Eu v-am lasat.Ca deja vad ca uni o luati pe araturi. @cicloburu -- nu despre tine e vorba man, te depaseste situatia! renunta! numa bine! Cat despre tine,nu cred ca tu stii mai multe.Fara suparare,cu toate ca am 16 ani,la Mz 125 o poti lasa mai usor Ti-am facut citeva corecturi...putine, ca am si altceva de facut, decit sa te invat ce-ar fi trebuit ca tu deja sa stii, fiindca ai trecut prin citeva clase, presupun! Urmareste atent inclusiv spatiile, punctuatia, folosirea alor doi "i"...etc. Iar dupa altii nu ma uit, fiindca tu esti singurul cu mucii la nas care in loc sa tohoceasca o carte, lalaie pe un forum paralel cu el. Locul tau nu-i aici...scolarii (mai ales aia prosti) au alte forumuri pe care trebuie sa le frecventeze! In ceea ce priveste modelul MZ-ului din topic, componentele lui...etc, nu m-am bagat, nu am contrazis pe nimeni, nici macar pe tine...fiindca nu ma pasioneaza. Chiar, ca pentru mine, ce model este pina la urma exemplarul expus la vinzare?! Nu mai vreau raspunsuri de la @nalfabetul de mai sus! Asta stiu.Nu poti spune ca gresesc.Cu toti mai scapam cate o litera sau mancam(din graba,sau alte treburi).Asta nu presupune ca nu stiu limba romana Oricum.Activitatea mea pe acest topic de acum este ZERO ,orice ati zice Editat Decembrie 17, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Asta stiu. Nu poti puteti spune ca gresesc.Cu toti totii mai scapam cate o litera sau mancam (din graba sau alte treburi). Asta nu presupune ca nu stiu limba romana. Oricum. Activitatea mea pe acest topic forum de acum este ZERO, orice ati zice. Garantat nu stii aproape nimic despre limba romana si gramatica ei, ti-o spune unu' care te-am citit din 19 martie a.c. de cind te-ai lansat pe acest forum la vinatoare de posturi. Esti, asa cum spui, un ZERO...si daca o sa continui asa, asta vei ramine! Poate doar putin barat! Zic: "Doamne-ajuta!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Motorul , cadrul , cutia laterala,ghidonul, comenzile sunt de rt2. Rotile , carburatorul este de rt3. Desii, erau 2 modele de cercuri la mz rt. Cele de aluminiu erau de la Rt3, fabricare in 61. Cele metalice erau de dinainte de 61. Posibil corciuturi de rt2 cu rt3. Aici nu pot sa bag mana in foc. Revenind la motoreta, e o baza buna,mici lipsuri dar si un pret decent. Bafta vanzatorului ca e un om de cuvant ! Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Motorul , cadrul , cutia laterala,ghidonul, comenzile sunt de rt2. Rotile , carburatorul este de rt3. Desii, erau 2 modele de cercuri la mz rt. Cele de aluminiu erau de la Rt3, fabricare in 61. Cele metalice erau de dinainte de 61. Posibil corciuturi de rt2 cu rt3. Aici nu pot sa bag mana in foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Decembrie 18, 2013 Autor Share Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Va salut si va multumesc pentru aprecieri. Referitor jante este adevarat ca rotile ei erau din otel cromat, dar erau puternic afectate de rugina asa ca le-am reciclat. "Butucii" erau insa de aluminiu, identici cu cei de pe aceste roti. Apropo, aceste roti le-am luat tot de pe un MZ RT 125/2, de la care inca mai am cadrul, iar seria difera la ultima cifra. La un MZ se termina seria in 3, la celalalt in 5. Nu stiu insa daca aceste roti cu cercuri de aluminiu au fost originale ale motoretei sau nu. Probabil ca adevarul este undeva la mijloc, si trag concluzia ca ar fi vorba de un MZ RT 125/2,5 .... Speram ca din cele 15 reply-uri sa fie si ceva oferte de cumparare, dar majoritatea sunt pe langa subiect. Editat Decembrie 18, 2013 de george-bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Vandut, se poate inchide, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate