nokian89 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Nu imi poate impartasi nimeni parerile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) este bun, fiabil, dar pretul il negociezi tu. vezi sa aibe carte identitate rar si itp. la banii astia iti cumperi 2 scutere sau trei. Editat Ianuarie 10, 2014 de megamotoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_R_I_S_T_I Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2014 Salut ! Am şi eu un scuter Mbk Booster Rocket din anul 1997 cu răcire pe aer şi cilindru Minarelli vertical. La motor vreau să schimb setul motor original de 50 cc cu unul Airsal din aluminiu, set complet cu cilindru, chiuloasă, piston, bolţ, segmenţi, siguranţe şi garnitură la muzicuţă, bloc motor, tobă şi chiuloasă. Rulmenţi de ambielaj Top Performance cu simeringuri. Ce modificări mai sunt necesare ? Menţionez ca ambielajul e bun, nu are joc biela în faţă şi în spate ci doar în stânga şi în dreapta. Am şi o tobă sport curăţată, e cu cot, şi se poate sufla uşor prin ea. Deci ce mai trebuie schimbat la motor ? Bobina de inducţie, C.D.I.-ul, statorul şi volanta le pot lăsa pe cele originale ? Variatorul, ambreiajul, cureaua, grupul dee transmisie le pot lăsa pe cele originale ? Ce carbutator trebuie ? Eu am unul de 16 mm cu jigler principal de 86. Filtrul de aer original sau sport conic cu sită/burete ? Ce role de variator trebuie ? Sunt bune cele Malossi de 5.8 gr. ? Care le am acum. Cât ulei trebuie adăugat în plus în benzină pentru setul de 70 cc faţă de cât debitează pompa ? Să spunem la 1 litru de benzină merg 10 ml de ulei ? Ce ulei să folosesc ? Cam asta am avut momentan de întrebat. Mulţumesc anticipat celor ce vor răspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokian89 Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 este bun, fiabil, dar pretul il negociezi tu. vezi sa aibe carte identitate rar si itp. la banii astia iti cumperi 2 scutere sau trei. Are toate actele in regula! Respectivul l-a cumparat nou (0 km), are chiar si factura de 5900 lei. Km facuti sunt 2000, nu 3000 (intelesesem eu gresit). Ai dreptate cand spui ca la banii astia imi iau 2-3 scutere, dar nu asta este important. Important este sa fie in regula. El imi garanteaza pentru scuter (revizie facuta la service; rodaj calculat; etc). Decat sa-mi iau o tigaie la 7-8 mil mai bn dau dublu si-mi iau ceva bun care sa nu creeze batai de cap. Multumesc pentru opinie! Apreciez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_R_I_S_T_I Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 Salut ! Am şi eu un scuter Mbk Booster Rocket din anul 1997 cu răcire pe aer şi cilindru Minarelli vertical. La motor vreau să schimb setul motor original de 50 cc cu unul Airsal din aluminiu, set complet cu cilindru, chiuloasă, piston, bolţ, segmenţi, siguranţe şi garnitură la muzicuţă, bloc motor, tobă şi chiuloasă. Rulmenţi de ambielaj Top Performance cu simeringuri. Ce modificări mai sunt necesare ? Menţionez ca ambielajul e bun, nu are joc biela în faţă şi în spate ci doar în stânga şi în dreapta. Am şi o tobă sport poponeataăţată, e cu cot, şi se poate sufla uşor prin ea. Deci ce mai trebuie schimbat la motor ? Bobina de inducţie, C.D.I.-ul, statorul şi volanta le pot lăsa pe cele originale ? Variatorul, ambreiajul, cureaua, grupul dee transmisie le pot lăsa pe cele originale ? Ce carbutator trebuie ? Eu am unul de 16 mm cu jigler principal de 86. Filtrul de aer original sau sport conic cu sită/burete ? Ce role de variator trebuie ? Sunt bune cele Malossi de 5.8 gr. ? Care le am acum. Cât ulei trebuie adăugat în plus în benzină pentru setul de 70 cc faţă de cât debitează pompa ? Să spunem la 1 litru de benzină merg 10 ml de ulei ? Ce ulei să folosesc ? Cam asta am avut momentan de întrebat. Mulţumesc anticipat celor ce vor răspunde. Mă ajută cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 nu.ai primit destule raspunsuri pe care nu ai reusit sa le intelegi.la ce bun sa imi consum acumulatorul smartphone ului pentru tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_R_I_S_T_I Postat Februarie 22, 2014 Autor Share Postat Februarie 22, 2014 T/C ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 O intrebare am: daca esti pasionat de scutere, de ce nu treci la unul mai mare de 50 cmc? Alea se infig mult mai tare decat cele de 50 si sunt la fel de manevrabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Salut. Crezi ca nu ar vrea unul mai mare? Poate se hotaraste de o scoala... un examen... un A1... poti sa stii? Daca se hotaraste eu i-i doresc mult noroc> Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_R_I_S_T_I Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Cer TC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate