liviu_m2002 Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Si asa cum sa mai spus un crash bar tzapan. Ca e pacat de carene. Eu unul am vazut ce inseamna un crash bar. L-am scapat si daca nu aveam crash bar eram bun de plata. Merita tori banii, mai ales ca e noua si mai ales ca nu e tocmai usoara. Ar fi pacat sa nu pui un crash bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 On Topic: felicitari pentru achizitie, cred ca este foarte interesant feeling-ul de a cumpara o motocicleta noua. OFF topic: lucrurile nu stau tocmai asa. exista motociclete pe piata ce au roti spitate dar nu au camera. sa auzim de bine ! La rotile cu spite : - ai camera pentru cauciuc, la aliaj sunt tubeless. Un mare dezavantaj e cu etanseitatea, la jante cu spite fiind nevoie de camera. On topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 BI EM DOUBLE IU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 19, 2013 Autor Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Primul meu contact cu acest model de motocicleta a fost in 2010 la salonul moto de la Budapesta. De atunci a inceput sa ma preocupe ideea de a avea si eu asa ceva. Cand am facut poza (2010) nici nu visam ca in 2013 voi avea si eu una .... LE uneori e bine sa visam ... unele vise se mai implinesc! Editat Decembrie 19, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate