atillas Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Stef, "mingiutele" exista de multa vreme,se numesc tire balls.Sunt kituri moto,atv-uri fata si spate. Eu le folosesc de vreo 4 ani.Sunt nemaipomenite dar scumpe(aprox 230 euro/kit).Despre tire balls "gem"forumurile de multe vreme,personal le consider superioare sistemelor anti pana cunoscute la noi,doar ca au si acestea minusuri,cum ar fi: montajul si intretinerea lor mult mai minutioasa si care iau mult timp si multa rabdare! http://www.tireballs.com/collections/motorcycle am vazut pe facebook, un nene care a bagat in anvelopa spate niste mingi mai micute din astea de gasesti prin targ.Sunt tare curios cum s-au comportat,sper ca nu a fost doar o poza pusa la misto,dar parea o rezolvare ieftina a tire balls-urilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Eu am incercat faza cu mingiile din targ dar nu a functionat. Mingiile s-au "distrus" ca un mousse vechi si uzat, pur si simplu s-au facut praf. Noroc ca aveam cauciuc vechi pentru ca am mers pe pana si l-am stricat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex padurean Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Camera havy duty unsa cu vaselina..o sa razi dar e o solutie foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 o sa rupi la valve de o sa iti iasa vaselina din cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Pui papioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex padurean Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Nu se rupe nici o valva,crede-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Pai atunci explica-ne si noua cu ce ajuta vaselina. Initiatorul spune ca ii tot intra spini in roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Februarie 2, 2014 Autor Share Postat Februarie 2, 2014 Pai atunci explica-ne si noua cu ce ajuta vaselina. Initiatorul spune ca ii tot intra spini in roata. Curios si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 veselina ajuta numai la "snake bite", dar astea se fac mai des pe fata, este un filmulet unde chiar Adam Riemann facea aceasta recomandare vezi min 5:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 aluneca spinu pe camera de la vaselina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate