extremusski Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Salutare. Doritori de o plimbare azi? Eu vreau sa ma dezmortesc nitel si sa mananc o ciorba la Padina. Cred ca pe la 10.30 am plecat. Vremea pare sa fie buna pentru perioada asta, temperaturi intre 0 si 4 grade. Stiu ca nu am postat la sectiunea plimbari si intalniri, dar cu siguranta acel topic nu-l citeste nimeni azi de la gura sobei. . Vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Sa mergi pe Dichiu ca pe la Sanatoriu e zapada fleoscaita prin padure..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 abia acu mi-a trecut mahmureala ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2014 Sa mergi pe Dichiu ca pe la Sanatoriu e zapada fleoscaita prin padure..... Mulțumesc de sugestii. Dar din păcate e cam sticla pe orice drum forestier pe aici și am renunțat sa mai urc. Ne-am oprit la Runcu la o ciorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate