Sari la conținut

Sedinta Comisiei De Tot Teren Al Frm


Postări Recomandate

ieri, duminica a avut loc la Poiana Brasov, intr-o sala de sedinte a hotelului Ana-fost sport sedinta comisiei de tot teren al frm. au fost prezenti multi oameni simpatici (ca de obicei). s-au discutat diverse probleme, propuneri, analiza activitatii din 2006, cu albele si negrele de rigoare.

contraproductiv a fost faptul ca in aceeasi sedinta, in acelasi timp, in aceeasi sala s-au purtat discutii pentru:

enduro

enduro-cross

rally raid

ceea ce a fost dezastru dpdv al organizarii timpului, astfel incat am stat unii sa asultam povestile, pataniile si propunerilor celorlalti, iar rally raid-ul este complet separat de enduro si endurocross din toatre punctele de vedere.

participantii au fost de la multe cluburi sportive, din toata tara, dar au fost si unii absenti, din diferite motive, dar in general lumea s-a abtinut sa faca prea multe comentarii despre persoanele lipsa.

M-a amuzat foarte tare amestecul de genuri de oameni si culturi, varste si chiar nationalitati, sa nu mai vorbim de i n c e t i n e a l a c u u u u c a r e e e e v o o o o r b e e a u n n e e e n e a (foarte simpatic de altfel) care a reusit sa zica in 2 ore ce putea fi zis in 10 minute.

S-au facut propuneri si s-au votat calendarele competitionale din aceasta ramura pe 2007, s-au votat clasamentele si s-au facut ceva modificari si adaugiri prin regulamentele cadru pe fiece sport in parte.

Interesandu-ma doar rally raid-ul, din aduce ri aminte va raportez:

s-au comasat clasele avansati si incepatori intr-una singura

s-a infiintat clasa hobby, pentru cei care vin pentru primele dati

s-a stabilit obligativitatea sportivului sa-si monteze pe mobra echipament de navigatie: derulator de roadbook (oricum, mecanic sau electric) si trip (de oricare ar fi el). Cine nu are se poate inscrie la clasa hobby. Asta pentru a descuraja "navigatia la japca"

s-a stabilit ca fiecare organizator de cursa ca ofere (in chirie sau sub alta forma) baliza GPS (gps fara ecran) pentru fiecare vehicul din concurs, pentru cresterea sigurantei sportivilor si pentru eliminarea fraudarii traseului cursei)

s-au aprobat clase separate pentru ATV, pentru Quad, precum si departajari pe cilindree, si in ce conditii

s-a aprobat acceptarea in competitie, fara sa fie in campionat (anul acesta, experimental) si a vehiculelor tip Buggy (unele sunt inmatriculate ca fiind tot motocvadricicluri, ca si atv si quad), care sa intre la hobby, pentru promovare.

voi continua, nu mai am timp acum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

calendarul CN Rally Raid

1) Trofeul Capitalei (Bucuresti - Litoral; Litoral-Litoral; Litoral-Bucuresti); in jurul datei de 1 Mai

2) Dracula Rally Raid - Brasov (undeva prin iunie)

3) Transcarpatic Rally (de la munte la mare, 2700-3000 km-cea mai lunga cursa din Europa, printre cele mai lungi din lume, etapa atat in CN al Romaniei cat si Campionatul Balcanic

4) Trofeul Banatului, judetele TM, CS, AR, in septembrie

5) Trofeul Dobrogei, prima etapa cu organizare transfrontaliera, in Romania si Bulgaria, in octombrie, etapa atat in CN al Romaniei cat si Campionatul Balcanic

 

pentru prima data campionatul va fi organizat in mod unitar, organizatorii (CS Transcarpatic;, CS Motoadventure, CS MTH Tehnosport si nu in ultimul rand Vigraeff Brasov) actionand in cooperare directa. CS Promotorsport Satu Mare s-a retras din organizare si etapa din iunie, initial la Satu Mare a fost inlocuita de Brasov, pe alta organizare.

datele excte si toate manevrele le puteti urmari pe

www.rallyraid.ro

cand o fi gata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...