cmd Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 scuze!!! eu am inteles ca nu ai exup`ul de la toba ) ,acum am inteles ,mea culpa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Duminica, 11.05.2014, la ora 10:45, ne intalnim la Petrom km6 (Langa Metro), pentru o plimbare pe Cheia, daca vremea tine cu noi! Ne vedem acolo! Asfalt uscat! prezent..... prezent..... astia ne da lungimi multe..... @cmd si @papi....nu-i luam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Mai am multe de invatat... Mergem la plimbare, asa usor. Editat Mai 9, 2014 de gabi_papi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 daca e vorba de mers usor poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Nu va plictisiti numai pe Cheia? sint o multime de trasee, multe mentionate intr-un topic chiar aici care te lasa cu gura cascata, diversificati, sfatul meu, altfel devine naveta. Bine, mai trebuie sa ai si cu ce sa le faci, chiar daca sint pe sosea, ca in multe cazuri depasesc 100 km, motociclismul oricum inseamna altceva decit liniute si pacaneli, drumuri bune si lungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Sunt multe tipuri de motociclism, viteza, cross, stunt, etc. gusturile nu se discuta. Chiar si liniutele sunt considerate sport = cursele de drag. Fiecare are placerea ei. Cheia este un drum relativ bun, cu peisaje si curbe multe, aproape de zona noastra. Mie personal imi place, poate ca il fac mai rar. daca e vorba de mers usor poate vin si eu Eu o sa merg la plimbare asa ca din partea mea esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 mergeti daca puteti si prin Padurea Bogatii, o sa spuneti dupa aceea de Cheia ca e o panarama de drum cu o suprafata asfaltica naspa sa aveti vreme buna si sa mergeti incet Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 o sa facem si alte trasee, dar mai spune-ti si voi! Duminica asta mergem pe cheia... ca am vb cu mai multi, si vor acolo! Data viitoare spune-ti voi un traseu, si acolo mergem! Din partea mea, mergem oriunde Va astept Duminica... sper sa fie OK vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Ramane stabilit pt maine 10.45 la petrom, langa metro? Poate sa lase un nr de tel dintre cei care mai vin sigur maine (pt intarziati). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 have fun baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Ramane stabilit pt maine 10.45 la petrom, langa metro? Poate sa lase un nr de tel dintre cei care mai vin sigur maine (pt intarziati). daca este ok vremea merg sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 din pacate si din nefericire pentru mine am reusit sa calez motorul . deci plimbarea pentru mine sa incheiat inainte de a incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Pacat.. Vor mai fi plimbari asa ca te asteptam pe viitor. Eu o sa fiu prezent maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Uite nr meu: 0751.018.618 ! Cred ca e a 4-a oara cand il pun pe aici Daca e ceva, ma anuntati! Va astept maine la 10:45 O sa fie vreme frumoasa sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 cat ma bucur pt voi,chiar si de aici de la nunta va urmaresc,sa aveti vreme buna si sa reveniti cu avancronica sf de weeekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Gata plimbarea, a fost frumos per total. Data viitoare te asteptam si pe tine. Tre sa apara si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Au aparut Pozele de azi! https://www.dropbox.com/sh/pmk0rritbdrjvu9/AADdTFFGjsdT4aEjaJyJnsMIa O sa se mai incarce filmuletele filmate cu camera de pe motor! Dar vibreaza, si nu se vede f bine, si am l-am dat pe mut din greseala, deci nu are sonor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Asteptam si filmuletele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 filmuletele se incarca! De dimineata scria ca mai are 4 ore Lapu e deschis, deci in cursul zilei de azi or sa fie toate! Deja s-au incarcat mare parte! Pacat ca aseara mi-am dat seama de unde se misca si am rezolvat partea grava cu vibratul! Acum mai vibreaza doar de la motor si asfalt! si am si sonor ) Am pus pe fb un filmulet de aseara Doar ca era noapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 ti-am spus sa termini cu motoarele astea in V ,kidding ) frumoase poze ,sa vedem si filmarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Maine la ora 11:00 ne intalnim la petrom km6 ( langa Metro ) sa mergem la intrunirea de la Manesti jud. Dambovita. Va astept, daca e vremea ok... Vremea este frumoasa, deci, cine vrea, ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 cum a fost vremea ? o sa revin si eu cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 a fost ok vremea... cand ne-am intors a plouat putin... dar in general a fost bine Putin cam frig la umbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Meze9dGmZSw http://m.youtube.com/watch?v=mUM897JTNeU7,8,9 un targu secuiesc?doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Maine, la ora 11:00 ne intalnim la petrom km6 (langa metro) sa plecam pe urmatorul traseu: Predeal-Poiana Brasov-Bran-Targoviste-Ploiesti . Cine vrea sa vina, ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate