kreptor Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 prolog.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 E de 900 ca cea din Top Gun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) incep prin a l parafraza pe bunul meu amic mery....ce e ma vechiciunea..... asta.ei bine...azi mi am luat vechiciunea de coarne di am mers pe deal. Cu vara de afara era si pacat... Editat Ianuarie 9, 2014 de kreptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Da! Tom Cruise de Romania Bravo D-le Victor, imi place maxim de tine, stii sa te bucuri de motociclit! Pana la urma ai gasit ceva mai bun ca VF-ul! Furtune racing, toba calumea, motor super iar peste toate un look de invidiat! PS: pana la urma VF-ul meu doar fasaia pe la evacuarea din dreapta fata. Nu era bataie de tachet. Am descoperit cu o carpa pusa in locul ala. De atunci am mai plimbat-o si eu un pic si parca ma bucur ca nu ne-a iesit schimbul. Si banuiesc ca si tu la fel, ca doar ai o frumusete de ninjac! Numai stima! Te saluta Andrei de la Cta! Editat Ianuarie 9, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 te astept la munte andrei...sarumina de aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Pastreaza mobra in stare cat mai originala .... Arata super .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Multumesc de invitatie Stimabile, insa anul asta pregatesc o tura in jos, bulgari/greci. Si cred ca atunci pierd tot concediul... Pana la urma m-am hotarat si ansamblez la loc si TDM-ul, am tot surubarit zilele astea pe la el. Rar de tot am intalnit oameni de asa calitate ca si tine! Sper sa ne mai revedem sa bem si noi o berica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 este originala si asa o sa ramina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan g Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Frumos motor si robust. Sa il stapanesti cu placere si astfalt uscat! Pozele sunt facute pe drumul catre Sotrile dinspre Valea Doftanei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 da...valea fiarelor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) vopseste carenele - sa ramana in varianta originala ... si toba - una origininala la fel ... Editat Ianuarie 9, 2014 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Bravo, Victore! Deci ai scapat, pana la urma de rozalia aia... Misto "Top Gunul", misto si drumurile alea de prin Valea Doftanei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) bai uga, si cu asta cobori la fel transfagarasanul pe liber cu motorul oprit? foarte frumos "UGA MOBILUL", daca imi dai voie sa-l denumesc asa! sa o stapanesti sanatos si ne vedem la primavara, poate mai facem o plimbare ca anu asta, pe la magura , offroad! P.S.: fii sincer, aveai vin fiert in termosul ala? Editat Ianuarie 10, 2014 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) Frumos motor, sa-l stapanesti sanatos! Editat Ianuarie 10, 2014 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2014 nu zidane....in termos aveam Cocolino...ia bataia da la lagare..dascanta da tremuratu la maini..iar vreei prin coceni la vale????nebunule care esti tu cu capu...ti pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 O motocicleta superba. Sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2014 multumesc frumos!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate